-Michel Mulder- Hoe het werkelijk zit met kleur

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Hoe het werkelijk zit met kleur

Kleur, wat is er in dit land al niet over gezegd of geschreven?

Is het niet de kleur van die fascistische regenboogsekte, dan is het wel de huidskleur van de even fascistische BLM-bende, die ons dagelijkse leven meer en meer gaan dicteren.

U heeft net een oud omaatje de touwtering geslagen om haar te beroven van haar pinpas? Het zij u vergeven hoor, als u bij het ietwat pigmentverwende deel der bevolking hoort.

Je hebt net je leuter in een minderjarig kind gestoken? Ach, onder uw regenboogvlagje valt dit slechts aan te merken als 'kinderspel,' en komt u ermee weg met een free out of jail card.

Het zijn niet meer onze daden waarop de linkse kerk ons wil beoordelen - als daar al sprake van is - maar ons gekleurde gedachtegoed, of de pigmentverwendheid van onze huidskleur, om daarna pas het 'vernietigende' oordeel te vellen, dat u uiteraard onschuldig bent.......... tenzij blank, hetero en man.

Waar eerst draaideurcrimineel George Floyd hét boegbeeld werd van het anti-blank sentiment, is het nu waarschijnlijk de beurt aan Glenda Batta........althans als het aan Naomi Koopmans ligt.

Het is volgens - 'helder licht' - Naomi een schande dat vrouwen van kleur - eeeuuh, is dat geen racisme - zo stil blijven, terwijl een vrouw van kleur zo openlijk kapotgemaakt wordt. Want vandaag ligt Glenda Batta voor de wielen van de Rosa Parks-bus, maar morgen misschien wel jullie.

(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

Het doet er uiteraard niet toe dat Glenda de aanstichter was van een orgie van geweld in de Jumbo, en dat zij deze orgie ook nog publiekelijk heeft gedownsized tot een onschuldig duwtje. Nee het is slechts van belang dat zij een getinte huidskleur heeft, en dan is iedere - terechte - aanklacht uiteraard een vorm van racisme, en het kapotmaken van een proud sister.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar mocht u de onhebbelijke drang hebben om iets 'crimineels' uit te gaan halen, vergeet die bivakmuts en smeer gewoon wat schoensmeer op uw bleke smoeltje, en trek een roze tutu aan....... en u weet waar het dan heengaat in de linkse opinie van D66 stemmers als Naomi Koopmans.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Misdaad Glennis Grace Racisme

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties