-Michel Mulder- 'Voorbij de stank van verrotting'

-Michel Mulder- 'Voorbij de stank van verrotting'

Opiniejul 20, 15:42
Wie ooit een lijk in staat van ontbinding heeft gevonden/gezien, zal zeggen dat deze geur nooit meer uit het geheugen gaat, en welhaast op commando oproepbaar is. Voor iedere Nederlander is de geur van het spreekwoordelijke 'lijk in de kast' vanaf deze maand permanent oproepbaar, middels de geur die er rondom het lijk van de Sywertdeal hangt.
Stelt u zich eens het volgende scenario voor: een overheidsinstantie die met het moraliserende vingertje iedereen maant zich aan de (corona)wet te houden, maar zelf een rechterlijke uitspraak negeert. Dit is toch een scenario dat slechts in de meest corrupte bananenrepubliek voor kan komen? Eeeeeuuuh wrong, dit is de huiveringwekkende realiteit geworden in 'democratische rechtsstaat' Nederland.
Wat is er allemaal al niet gezegd en geschreven over de 'Sywertdeal,' waardoor iedere weldenkende Nederlander de conclusie kan trekken dat het 'contractje' met Sywert is opgesteld op een manier, waar zelfs de cosa nostra nog afstand van zou nemen.
Het is uiteraard vervelend dat 'koorknaapje' Sywert nou net van die berg is afgeflikkerd - u weet wel: die berg van ruim 5 miljard die Hugochenko is 'kwijtgeraakt' gedurende corona - maar is het in dit soort maffia-achtige organisaties vaak niet zo dat de kleinste (coke)deal, de gehele organisatie de das omdoet?
Dat #Sywertgate bijna meer stinkt dan de moord op Kennedy, de moord op Fortuyn en dossier MH17 bij elkaar, daarvan hadden de meeste Nederlanders al een vermoeden, een vermoeden dat door de weigering tot openbaarheid nu toch echt een absolute waarheid is geworden.
Wat heeft VWS te verbergen - lees: wie moeten er beschermd worden - dat zó het 'landsbelang' in gevaar brengt, dat men bereid is de rechterlijke macht en de MSM - uiteraard 1 pot nat - maar bovenal de wil van het volk, en de definitie van een democratische rechtsstaat te trotseren?
Ik zal het u 'simpelweg' vertellen: Sywertgate is net dat ene dominosteentje, dat voorafgaand aan de uitzending van domino day omflikkert, daarmee het hele 'programma' waardeloos - lees: geëxposeerd - makend.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
In de 'lijnen' van Sywertgate zal onthult worden hoe onwettig, frauduleus en crimineel deze roverheid daadwerkelijk werkt in de beschermende sfeer van de achterkamerdealtjes, en hoe - voor dit land en haar bevolking - cruciale beslissingen genomen worden middels apjes, smsjes en 'handshakes,' waardoor de incestueuze innercirkle van het old boys network beschermd wordt, ten koste van alle bonafide bedrijven die zich houden aan de regels van de aanbestedingswet.
Nederland is vandaag niet veel corrupter geworden, dat kon al niet meer, het is echter wel véél stinkender geworden, een geur van verrotting die - hoe hilarisch - ook nog gefinancierd wordt met ons eigen belastinggeld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten