Demonstratie 5 september 25

-Michel Mulder- Wappieïsme

Opinieaug 27 2022, 16:30
En daar verscheen ineens op de radar van: 'mirror mirror on the wall who's the dumbest of them all,' Lilian ten Donkelaar, het alle clichés aftikkende deugcolumnistje van Tubantia.
Lilian is hét schoolvoorbeeld van getroebleerd zijn, ze haat mannen, wappies, plastic en zo ongeveer alles wat haar geïndoctrineerde wereldbeeld ook maar enigszins uit het lood slaat, waarna ze daar een column aan wijdt om geheel Nederland van haar getroebleerde geestestoestand te laten 'meegenieten.'

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Volgens de logica - lees: krankzinnigheid - van Lilian zijn wappies tegenwoordig naast volkomen de weg kwijt ook nog eens de uitdragers van een gevaarlijke ideologie. Ik voel nog net niet de oproep tot een volgend rondje douchebeurten met Zyklon-b in haar betoog, maar wat niet is...
Het is hilarisch om te lezen dat wappies volgens deze Tubantia-Goebbels het vertrouwen in de gehele wereld kwijt zijn. Want als er nog één groep vertrouwen heeft binnen deze maatschappij, dan is het wel de wappie.
Vertrouwen in het eigen immuunsysteem, vertrouwen in de kracht van de natuur, vertrouwen in de medemens, vertrouwen in de liefde, vertrouwen in het helende effect van knuffels en handen schudden. De wappie heeft - en had - het allemaal. Dit in tegenstelling tot de Tubantia-Goebbels-achtigen van deze wereld die de buurvrouw met vrees en schrik bekijken, omdat zij wel eens een bron van infectie zou kunnen zijn.
Waar de wappies inderdaad geen vertrouwen in hebben is een overheid die steeds meer dictatoriale trekjes begint te vertonen, en steeds meer Nederlanders de vernieling in helpt.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Waar de wappies ook geen vertrouwen in hebben is een farmaceutische sector die al honderden miljoenen aan strafrechtelijke boetes heeft voor liegen over bijwerkingen van hun medicijnen, het verzwijgen van bijwerkingen en valsheid in geschrifte aangaande hun medicijnen, en een farmaceutische industrie bovendien die in elk contract bedingt dat zij niet aansprakelijk zijn voor de nadelige effecten van hun medicijnen. Oh, en die vervolgens ook nog even via de rechter probeert te eisen dat de documentatie omtrent hun medicijnen voor ongeveer 50 jaar geheim moet blijven.
In de ogen van de wereld voor 2019 heette dit gewoon normaal verstand. Maar sinds 2019 heet dit wappieïsme, en levert dit psychisch getroebleerde columnisten 'voer' om hun haatzaaiende boodschap aan de man te brengen...
Of is dit weer discriminerend voor de vrouw?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten