Schokkende beelden van CNN! 55-jarige Afghaanse smeerlap 'koopt' 9-jarig meisje

Opiniejun 08 2022, 11:11
In Afghanistan is de situatie sinds de comeback van de Taliban bepaald niet positief. Sterker nog, er is zo'n enorme crisis, dat hele horden Afghanen nauwelijks of niet kunnen rondkomen. Eén van de gevolgen daarvan is dat sommige ouders hun kinderen verkopen. CNN maakte een korte documentaire over een arm meisje van 9 jaar oud dat verkocht wordt aan een 55-jarige smeerlap.
De 55-jarige viezerik in de reportage 'koopt' het meisje, Pawana, om hoegenaamd met haar te 'trouwen.' Iedereen begrijpt wat dat in werkelijkheid betekent; wat hij met haar van plan is. Smeerlapperij eersteklas.
De arme Pawana begrijpt waarom ze verkocht wordt. Haar vader heeft geen baan en geen geld. Hij zegt dat het voor hem de enige manier is om voor de ándere leden van zijn gezin te zorgen. Hij offert dus letterlijk zijn dochtertje van 9 jaar op voor hemzelf, zijn vrouw, en de andere kinderen. Hij stuurt haar naar de hel
De. Hel.
Natuurlijk begrijpt het meisje wat haar te wachten staat. Ze verzet zich dan ook fel. Maar daar hebben haar ouders én de 55-jarige viezerik die haar voor 2.000 dollar koopt lak aan. Ze wordt meegesleurd, en dat is het dan. Op de schermafdruk hieronder zie je links haar vader staan, rechts het smerige 55-jarige monster dat haar koopt, en dan in het midden naast Pawana haar bloedeigen moeder die haar naar buiten begeleid.
Het zijn verschrikkelijke beelden - die trouwens al wel uit november 2021 dateren. Maar ja, dat is nog maar iets meer dan een half jaar geleden, en de praktijken gaan nu ook door.
Helaas is Afghanistan niet het enige land waar dit gebeurt. Ook in India zijn er ouders die hun jonge dochtertjes verkopen aan oude viezeriken. In die gevallen lijkt het meestal niet te gaan om gedwongen huwelijken, maar om gedwongen prostitutie

A notorious highway in the Indian state of Madhya Pradesh is the site of a shocking trade. Girls as young as 10 are being forced to work as prostitutes – and it’s their own families selling them to passing trucks. The girls are from the Bachara tribe, a low-caste community known as Dalits. Most of the Bachara men say discrimination stops them from getting jobs, so generations of girls have supported their families through prostitution.

Natuurlijk reageren mensen geschrokken op dit nieuws van CNN. Ook op Twitter gaan deze beelden juist nu rond, wat de reden is dat wij erover schrijven.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het is schokkend en walgelijk om te zien. Mijn hart brak werkelijk. Maar we moeten eerlijk zijn over wat er in de wereld gebeurt. Doen we dat niet, dan zijn we slechts een paar laffe wegkijkers. En dat moeten we ten koste van alles voorkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten