screen shot 2023 03 28 at 110101

Trans-terrorist schiet Amerikaanse school overhoop; media zeggen sorry voor 'misgendering'

Opiniemrt 28 2023, 10:00
Gisteren heeft een walgelijke moordenares drie kinderen en drie volwassenen doodgeschoten op een christelijke school in de Amerikaanse stad Nashville. De moordenares is een 'transvrouw' - een biologische vrouw die zich als man identificeert. De gek liet een manifest achter waarin de mass shooting aangekondigd wordt als daad van terreur.
De moordenares heette Aubrey Hale. Ze kwam tot haar daad een paar dagen nadat de staat Tennessee een wet had afgekondigd waarin het verboden wordt om minderjarige puberblokkers te geven en 'onomkeerbare operaties' op hen uit te voeren. Dit omdat kinderen - zeker kinderen die nog niet eens in de pubertijd zitten - dit soort radicale beslissingen helemaal niet kúnnen maken.
Maar volgens Hale en haar mede-transactivisten is deze nieuwe wet een "trans-genocide." Ze hebben in Amerika dan ook opgeroepen tot een "Dag van Trans Wraak." Niet alleen in Tennessee, maar overal in Amerika.
Het manifest van Hale is duidelijk: haar visie is dat als mensen 'transkinderen' beschermt tegen hun impulsen en wil dat ze eerst volwassen zijn voor ze dingen doen die ze daarna niet meer kunnen veranderen, dan vermoordt zij gewone kinderen. Zo hop. Afslachten. Als wraak. Daarom is dit monster dus naar een christelijke school gegaan, waar ze de deuren openschoot, naar binnenliep, en drie docenten én drie kinderen van negen jaar oud doodschoot.
Het is te walgelijk voor woorden. Maar wat wekt de verbazing? Na deze massamoord namen Trans-organisaties het op voor Hale en contacteerden ze kranten boos die Hale een 'zij' noeemden in plaats van 'hun/hen' waar ze de voorkeur aan gaf. En ja, al die media hebben daar aan toegegeven. Zie deze tweet bijvoorbeeld van de New York Times.

Incredible. The New York Times apologizes for misgendering the Nashville mass shooter who murdered three kids and three adults because it disrespects the murderer’s memory and identity. Truly a cult. Woke mind virus in full swing.

Image
29.2K
Reply
Die krant zegt dus eigenlijk sorry voor het misgenderen van een massamoordenares. En dan niet zomaar van een massamoordenares, maar van een massamoordenares die onschuldige kinderen op brute wijze gedood heeft.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ranziger, idioter, vreselijker en belachelijker dan de mainstream media worden ze niet gemaakt tegenwoordig. Een vrouw met een overduidelijke geestesstoornis schiet een basisschool overhoop, en vervolgens bieden de media excuses aan dat ze niet goed meegingen in de gestoorde fantasieën van de moordenaar.
Let wel, wat Hale gedaan heeft is natuurlijk gewoon een daad van terrorisme: het proberen te veranderen van wetten door middel van terreur. Dat is de definitie ervan. Ze is dus een terrorist. Een zieke, geestesgestoorde vrouw, ja, maar ook een terrorist.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten