screen shot 2022 12 12 at 154429

Woede op sociale media: trans-gekkie dans halfnaakt voor minderjarige kinderen

Buitenlanddec 12 2022, 17:00
Er is ophef ontstaan op sociale media na berichten dat een trans-activist in New York een half-naakte strip-dans heeft uitgevoerd met kinderen erbij. Veel Twitteraars hebben deze actie ten zeerste afgekeurd, met opmerkingen als: "Zorgwekkend", "Zijn dit moderne vrouwenrechten?", "Het wordt met de dag erger", en "Wanneer worden dit soort roofdieren vastgezet? En ouders die hun kinderen dit soort beelden laten zien moeten onderzocht worden".
Sommigen hebben de actie ook beschreven als "een gotspe" en hebben opgemerkt dat "wat het meest zorgwekkende is, is dat er volwassenen in het publiek zijn die dit blijkbaar prima vinden". Het is niet bekend of de trans-activist enkele maatregelen zal ondergaan vanwege deze gebeurtenis.
De beelden kun je hier kijken. Let wel, als je minderjarig bent raden we je aan om vooral niet te kijken. Het is namelijk ronduit ranzig. En als je meerderjarig bent adviseren we je om zo kórt mogelijk te kijken, zodat je niet zometeen op de grond rol van het kotsen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

In ieder geval hebben veel mensen hun afschuw uitgesproken over deze vunzige actie en hopen dat er snel maatregelen zullen worden genomen om dit soort gebeurtenissen in de toekomst te voorkomen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Want laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk niet normaal dat een volwassene dit soort dansen uitvoert voor een kind - en dat het kind nog meedoet ook. Dat zou het geval al zijn als het niet om een trans-gek ging.
Of mogen we dit soort figuren niet als "gekken" aanduiden, ook niet als ze overduidelijk totaal losgeslagen zijn én hun zieke problemen projecteren op onze kinderen?
Doe je zelf een plezier en volg ons op Twitter. We zitten bijna op 25.000 volgers!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten