vvd stickeralbum

Ach en wee! Grote crisis bij de VVD vanwege asiel... tóch?

Politiekjun 03 2023, 13:30
Er hangt onrust in de lucht. Het zweet druppelt langs voorhoofden. De zenuwen gieren door de hal. De koffie smaakt plotseling bitter en de broodjes, ach, die broodjes zijn gewoon te droog om op te eten. We bevinden ons namelijk bij het VVD-partijcongres, waar zogenaamde 'woedende' leden hun stem willen laten horen over de historisch hoge immigratiecijfers.
Eén ding is zeker: de Mainstream Media smult ervan. Wat een drama! Wat een spanning! Krijgt Mark Rutte vandaag te maken met een opstand in zijn eigen gelederen? Kan zijn befaamde Teflonlaag de hitte van dit vlammende congres aan? Nee, het is niet eenvoudig om Mark Rutte te zijn, zeker niet vandaag.
Oh, wat wordt het zwaar voor hem en zijn team. Er zijn zomaar leden die klaar zijn met de hoge immigratiecijfers! Zomaar, uit het niets. Ongetwijfeld hebben deze leden net een cursus "Hoe word ik een kritische burger?" gevolgd. Ze eisen actie, en oh jongens, wat wordt het spannend.
Want laten we eerlijk zijn, dit is nog nooit eerder gebeurd, toch? Nou, in werkelijkheid is de VVD al dertien jaar een applausmachine voor Rutte. Oh zeker, er zijn momenten van kritiek, van onderling gemopper, van verhitte discussies. Maar als het stof is neergedaald en de rook is opgetrokken, gebeurt er iets wonderlijks. De VVD wordt weer die oude trouwe partij, de partij die doet wat Rutte wil.
Waarom? Omdat de VVD tegenwoordig een principeloze partij is, gedreven door één enkele obsessie: macht. En dus, terwijl de kritische geluiden om actie blijven aanzwellen, kan iedereen met een greintje realisme in zijn of haar botten voorspellen wat er daadwerkelijk zal gebeuren.
Binnenkort zullen de media berichten dat het "stormachtige" congres is beëindigd, dat Rutte een "moeilijk" debat heeft overleefd en dat de VVD "verdergaat" in haar streven naar macht. En zo blijft alles bij het oude in de wereld van de VVD.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Dus, neem nog een slok van je bittere koffie, knabbel aan je droge broodje, en geniet van deze kortstondige illusie van controverse. Want aan het einde van de dag, zullen we allemaal weer applaudisseren voor Rutte. En zo gaat het steeds, met de storm in een glas water dat het VVD-congres heet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten