nanninga

Annabel Nanninga laat het echte gezicht van kartelclub JA21 zien: 'Natuurlijk geloven we in het klimaatverhaal. We zijn geen WAPPIES!'

Politiekmrt 04 2023, 15:09
JA21-coleider (LOL) Annabel Nanninga heeft in een interview met JA21 even heel duidelijk gemaakt dat er feitelijk geen enkel verschil is tussen het politieke deugclubje van haar en de rest van hart kartel. Want toen ze gevraagd werd of JA21 het klimaatevangelie van links aanhangt antwoordde ze: "Ja, natuurlijk. We zijn geen klimaatwappies. Kom nou." Duidelijk.
Annabel Nanninga is een vervelend mens, was een vervelend mens, en zal altijd een vervelend mens blijven. Ze is een soort van omhooggevallen zigeunermeisje. Ze denkt dat ze heel wat is en vooral ook dat ze heel principieel is, maar als puntje bij paaltje komt zit ze alleen maar voor nieuwe partijen in de politiek omdat ze... niet welkom was bij de oude clubs.
Dat blijkt ook maar weer uit het interview dat Nanninga heeft gegeven aan Nu.nl. Als je dit leest kun je echt maar één conclusie trekken: dit mens is kartel through and through. Ze gebruikt zelfs dezelfde beledigende termen als het kartel. 
Zo antwoordt ze op de vraag of zij en Joost Eerdmans het belachelijke klimaatverhaal van het kartel onderstrepen antwoordt ze: "Ja, natuurlijk. We zijn geen klimaatwappies. Kom nou." Met andere woorden, iedereen die daar aan twijfelt is een 'wappie.' En dan niet zomaar een wappie, maar een 'klimaatwappie.' Dat geldt blijkbaar ook voor al die internationale wetenschappers die zeggen dat 'door mensen veroorzaakte opwarming ofwel extreem overdreven wordt ofwel niet bestaat.' Dit soort wetenschappers, bijvoorbeeld. En dit soort wetenschappers.
Maar volgens Nanninga zijn al die mensen - al die experts - "wappies." Gestoorde idioten. Complotdenkers. Malloten.
Vergis je niet: Nanninga en Eerdmans zijn uiteindelijk gewoon kartel tot op het bot. Ze durven geen enkel narratief echt af te schrijven. Ze willen dat het 'anders' gaat, maar dan alleen in de marge. Of, zoals Eerdmans het verwoordt in het interview: "Wij zeggen: pas je aan het klimaat aan, in plaats van pas het klimaat aan."
Daarom pushen ze elektrische auto's in het interview en zonnepanelen, en zeggen ze zelfs dat er "een einde komt aan fossiele brandstoffen." Let wel, als dat daadwerkelijk gebeurt worden we terug in de middeleeuwen gestort. Die zogenaamde duurzame energie kan de oude fossiele brandstoffen namelijk helemaal niet vervangen.  
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het zegt alles over wie Eerdmans en Nanninga zijn, en waar hun partij voor staat. En ja, dit bewijst ook waarom het een zegen is dat deze mensen zich hebben afgesplitst van FVD. Als ze dat niet gedaan hadden en daar de macht over hadden genomen was er namelijk geen enkele klimaatkritische partij in Nederland meer. Geen énkele. Brr.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten