annemarie van gaal

Annemarie van Gaal ontkracht ''gratis bier'' motie: Voorstel van Van der Plas financieel solide!

Politiekokt 16 2023, 18:00
Wanneer de mainstream media en de gevestigde politieke orde samenspannen om een realistisch en verstandig voorstel aan de kaak te stellen, kun je er zeker van zijn dat De Dagelijkse Standaard pal achter de feiten staat! En zo is het ook met de uitstekend onderbouwde column van Annemarie van Gaal in De Telegraaf, waarin ze onomwonden stelt dat het voorstel van Caroline van der Plas van BBB voor een hoger minimumloon niet alleen rechtvaardig, maar ook financieel gedekt is!
Terwijl kortzichtige Kamerleden lacherig deden over het idee van snoeien in het immer groeiende ambtenarenapparaat, legt Van Gaal de feiten op tafel: een explosieve groei van ambtenaren in slechts zes jaar, van 110.000 naar 131.000! En als het bedrijfsleven efficiëntie weet te verhogen en personeelskosten kan drukken door slimme innovatie, waarom kan de overheid dat dan niet? Moeten we echt geloven dat het ambtenarenapparaat zo speciaal is dat het immuun is voor verbeteringen?
Zoals Van Gaal terecht opmerkt, betekent meer ambtenaren niet noodzakelijkerwijs beter beleid of efficiëntere dienstverlening. Het betekent wel meer bureaucratie, meer zinloze onderzoeken, en meer verspilling van belastinggeld. En door simpelweg terug te keren naar het ambtenarenniveau van 2017 zou er al genoeg bespaard kunnen worden om het verhogen van het minimumloon te financieren.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus, voor diegenen die lacherig deden over het voorstel van Van der Plas en het kleinerend 'gratis bier' noemden - kijk nog eens naar de feiten en cijfers. Het is tijd om de zaken serieus te nemen en ons te richten op echte oplossingen voor de Nederlandse bevolking. Dankzij visionairs als Caroline van der Plas en heldere denkers als Annemarie van Gaal krijgen we een glashelder beeld van hoe dat kan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten