shutterstock 1740181052

Arbeidsinspectie is KLAAR met arbeidsmigranten: 'Laat bevolking niet verder groeien!'

Politiekmei 07 2022, 14:00
De Arbeidsinspectie wil dat het kabinet ophoudt met het ophalen van arbeidsmigranten naar ons land. De baten van deze immigratie komen terecht bij bedrijven en uitzendbureaus, zegt de inspectie, maar de samenleving als geheel betaalt er juist een enorme prijs voor. De bevolkingsgroei moet stoppen, zegt de Inspectie.
Het is ronduit verrassend, maar de Arbeidsinspectie is he-le-maal klaar met de immigratie van arbeiders naar Nederland. Inspecteur-generaal Rits de Boer zegt in het jaarverslag van de Nederlandse Arbeidsinspectie dat het moet stoppen. 
Een belangrijk punt van De Boer is dat arbeidsmigranten op wanstaltige wijze behandeld worden door veel werkgevers. Vindt hij dan. Als de immigratie van deze mensen doorgaat is het "dweilen met de kraan open." En, zegt hij, hij voorziet dan ook "in toenemende mate miserabele woonsituaties" voor die arbeidsmigranten.

Bevolkingsgroei door arbeidsmigranten

Meer immigratie zorgt voor een grotere bevolking. Maar een grotere bevolking zorgt voor een nóg grotere wooncrisis, een verergering (zegt hij, ik geloof niet in die waanzin) van de 'stikstofcrisis,' en dan ook nog eens een grotere aanslag op 'het klimaat' (haha, hilarisch, net of die mensen plots verdwijnen als ze niet in Nederland wonen, maar leg dat eens uit aan dit soort types).
"Er lijkt, binnen de beperkingen waaraan we onszelf hebben gebonden, weinig andere keuze dan dat Nederland als ‘oriëntatie’ een stabilisatie van de bevolkingsomvang neemt," opinieert De Boer dan ook. 
Het is een opvallend advies - en nee, niet alleen omdat het kabinet juist inzet op meer, meer, meer immigratie, zowel van 'vluchtelingen' als van 'arbeidsmigranten. Nee, want dit nóg opvallender maakt is dat De Boer linkse argumenten gebruikt (stikstof, klimaat, arbeidsomstandigheden) om een rechts standpunt (beperking van immigratie) in te nemen. Linkse talking points worden dus tegen links gebruikt.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Dat is best genieten, natuurlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten