Baudet: 'De mafkezen van het partijkartel willen verkoop wijn en speciaalbier in supermarkt verbieden'

Baudet: 'De mafkezen van het partijkartel willen verkoop wijn en speciaalbier in supermarkt verbieden'

Politiekjun 29, 17:30
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet heeft geïrriteerd gereageerd op het nieuws dat het kabinet de verkoop van wijn en speciaalbier in supermarkten aan de band wil leggen, en dat ze het ook onmogelijk willen maken om nog biertjes te schenken in de sportkantine. "Mafkezen," noemt Baudet deze partijen... maar voegt toe dat FVD dit al jaren roept, dat dit een plan is, maar steeds weer denken mensen dat het wel "meevalt." Niet dus.
"Elke keer als je denkt dat het niet gekker kan dan verzinnen die mafkezen van het partijkartel iets waarmee ze het leven van gewone mensen in Nederland nog ellendiger kunnen maken," aldus Baudet. "Het laatste nieuws is dat ze in supermarkten geen wijn en speciaalbier meer toegestaan willen hebben. Dat mag je dan niet meer daar verkopen en dus ook niet meer kopen, en in alle sportkantines ook niet meer bier mogen drinken."
Vervolgens legt Baudet uit in de video die hij op Instagram en Twitter zetten: "Wij zeggen steeds weer, 'jongens dit gaat gebeuren, dit gaat mis.' Heel veel mensen denken dan - dat hoor ik ook in mijn eigen omgeving - 'ja maar dat zal zo'n vaart niet lopen.' Maar het is écht. Het gebeurt écht - voor onze ogen."
Daarop doet hij nog een voorspelling. "Read my lips. Over een paar jaar mag je gewoon geen vlees meer verkopen in de supermarkt. Dat gaan ze allemaal bannen. Ze zijn dead serious. Zij willen dat we in een totale veganistische controlesamenleving komen te leven. Dat gaan ze gewoon afdwingen."
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De plannen van het kabinet hebben voor veel reuring gezorgd. Veel Nederlanders vinden deze betutteling veel te ver gaan en vrezen dat hun hele manier van leven op deze manier op zijn kop gezet wordt. Niet omdat ze dat zélf willen, maar omdat de overheid dit afdwingt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten