shutterstock 2277040399

Wilders in gevaar? Haatdragende tekening op PVV-etalage in Tweede Kamergebouw zorgt voor opschudding

Politiekjun 29 2023, 16:30
Geert Wilders, de politiek leider van de PVV, voelt zich niet langer in het Tweede Kamergebouw. Op de etage waar de PVV-fractie haar kantoor heeft, werd een afbeelding ontdekt die veel vragen oproept: een rode islamitische dolk met een rode ster ernaast, is op de vloer getekend. Dit incident heeft geleid tot gevoelens van bedreiging bij Wilders, die zijn zorgen onmiddellijk deelde via Twitter: "Op de grond getekend in een opslagruimte op dezelfde etage in de Tweede Kamer als waar de PVV-fractie zit. 25 meter van mijn werkkamer. Wat voor mensen werken hier in hemelsnaam, Vera Bergkamp (D66)?" Dit vraagt Wilders aan de Kamervoorzitter.
Het is onacceptabel dat een volksvertegenwoordiger, die zich inzet voor de belangen van zijn kiezers, geconfronteerd wordt met dergelijke dreigingen binnen de muren van het democratische parlement. De symboliek van de afbeelding spreekt voor zich en roept verontrustende associaties op. Het is niet alleen een persoonlijke aanval op Wilders, maar ook een bedreiging voor de waarden en principes van onze democratie.
Normaal zal je om zo'n tekening je schouders ophalen. Maar het feit is dat deze provocerende tekening slechts 25 meter verwijderd was van Wilders' werkkamer is alarmerend. Het werpt vragen op over de veiligheidsmaatregelen en de bescherming van parlementsleden in het Tweede Kamergebouw. Is er voldoende gedaan om de veiligheid van onze volksvertegenwoordigers te waarborgen? Deze kwestie roept niet alleen bezorgdheid op over de veiligheid van Wilders, maar ook over de veiligheid van het gehele parlementaire proces.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is aan de voorzitter van de Tweede Kamer, Vera Bergkamp van D66, om deze zaak serieus te nemen en de nodige stappen te ondernemen om de veiligheid van alle parlementsleden te waarborgen. Het is haar verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat politici vrij en zonder angst hun taken kunnen uitvoeren. Het is van groot belang dat er een grondig onderzoek wordt ingesteld naar dit incident, en dat de verantwoordelijken worden geïdentificeerd en aangepakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten