dh 10149 hugo de jonge

Baudet eist verantwoording van Hugo de Jonge: Waar blijft zijn berouw voor zijn wanbeleid?

Politiekokt 20 2023, 9:00
Het lijkt wel alsof Hugo de Jonge (CDA) leeft in een parallel universum. Terwijl heel Nederland de gevolgen ondervindt van het ongekende beleid rond een Virus Dat We Niet Mogen Noemen van Big Tech*, weigert de demissionair minister van Binnenlandse Zaken verantwoording af te leggen. Thierry Baudet zet de zaken scherp op een rij. Hoe rijmt De Jonge zijn huidige functie met zijn beleid van de afgelopen periode? Heeft hij enig idee van de pijn en het leed dat zijn beleid heeft veroorzaakt?

Deel dit als je - net als wij - wil dat @hugodejonge eindelijk eens INHOUDELIJK ingaat op onze vragen en kritiek. Als minister van binnenlandse zaken is hij op dit moment verantwoordelijk voor de bescherming van grondrechten — terwijl hij als minister van volksgezondheid, in de…

Forum voor Democratie
Forum voor Democratie
@fvdemocratie

#FVD-Kamerlid @GideonvMeijeren verschilt met @hugodejonge van mening over wat er ten grondslag ligt aan de polarisatie in Nederland. De Jonge wuift feitelijke kritiek op zijn beleid gemakzuchtig weg als “complot”. Juist deze houding draagt op geen enkele manier bij aan de…

4.0K
Reply
Het is werkelijk onvoorstelbaar. Hugo de Jonge, die als minister van Volksgezondheid de architect was van de meest draconische maatregelen in de Nederlandse geschiedenis, weigert nu iedere vorm van dialoog. Baudet's scherpe vraagstelling legt de hypocrisie van De Jonge feilloos bloot op X. De minister wijst liever naar allerlei zogenaamde "theorieën" dan dat hij antwoord geeft op terechte vragen.
En wat doet De Jonge? Hij ontwijkt. Hij komt met sentimentele verhalen in een debat met Gideon van Meijeren over North Sea Jazz, maar gaat volledig voorbij aan de kern van de zaak. Wat heeft hij te zeggen tegen de ondernemers die hun levenswerk zagen verdwijnen? Tegen de jongeren die hun jeugd in isolatie hebben doorgebracht? En wat te denken van de vele ouderen die in eenzaamheid hun laatste dagen moesten doorbrengen?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Thierry Baudet slaat de spijker op z'n kop: De Jonge weigert zich te verantwoorden voor de ravage die hij heeft aangericht. En waar blijft dat berouw? Dat diepe, diepe berouw voor alle schade en pijn? Het Nederlandse volk verdient antwoorden. En het verdient een minister die de moed heeft om zich te verantwoorden voor zijn daden. Het is de hoogste tijd dat Hugo de Jonge die verantwoordelijkheid eindelijk neemt.
* We noemen dit virus Het Virus Dat Niet Genoemd Mag Worden Van Big Tech omdat we, steeds als we iets kritisch schrijven over zaken die ermee te maken hebben, wij keihard gestraft worden door Big Tech als Google en Facebook. Opeens stort onze traffic totaal in elkaar (bijna de helft valt dan weg). Alleen nadat we de stukken redigeren krijgen we de traffic opeens weer terug.
Dit is natuurlijk gewoon de oppositie de mond snoeren, maar helaas zijn we wel gebonden aan de regels van het Internet als wij als website willen overleven. Vandaar dus onze nieuwe naam voor JeWeetWel: "Het Virus Dat Niet Genoemd Mag Worden." Alternatieve benaming zal zijn "het C-Woord."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten