bbbgaagbouwlust

BBB betreedt verkiezingsstrijd met een knipoog: verkiezingsprogramma in dialecten en talen

Politieknov 03 2023, 12:00
In de aanloop naar de verkiezingen brengt de BoerBurgerBeweging (BBB) een vleugje humor in het politieke landschap. Ze hebben hun verkiezingsprogramma vertaald in verschillende dialecten en talen, waaronder Drents, Fries, Papiaments en zelfs stadse dialecten zoals het Haags. De eerste vertalingen zijn nu beschikbaar op hun website, met meer vertalingen die de komende dagen zullen volgen.
Het initiatief van BBB is een verfrissende benadering van de verkiezingscampagne en laat zien dat politiek niet altijd serieus en zwaar hoeft te zijn. Door hun verkiezingsprogramma toegankelijk te maken voor verschillende gemeenschappen, benadrukt BBB de diversiteit van Nederland en de wens om iedereen te betrekken bij het politieke proces.
Het vertalen van hun programma in dialecten en talen is niet alleen een leuke manier om aandacht te trekken, maar het is ook een manier om de band tussen politici en de mensen die ze vertegenwoordigen te versterken. Het laat zien dat BBB openstaat voor verschillende culturen en tradities in Nederland.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we beter dan wie ook dat de Tweede Kamerverkiezingen 2023 de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. We strijden dan ook harder dan ooit tegen het mediakartel en het partijkartel. Maar daar hebben we JOUW STEUN bij nodig. Big Tech doet er namelijk alles aan om ons te slopen. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Nederland te redden.
Deze aanpak getuigt van een informele en inclusieve benadering van politiek, en het is een welkome afwisseling in een tijd waarin verkiezingscampagnes vaak worden gedomineerd door harde retoriek en polarisatie. BBB laat zien dat politiek ook een bron van vermaak en verbinding kan zijn, en dat is iets om tijdens de verkiezingen zeker naar uit te kijken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten