sylvana bij1

BIJ1 is situatie Ter Apel en Albergen zat, gaat morgen protesteren tegen racisme en xenofobie

Politiekaug 22 2022, 19:00
Woke-partij BIJ1 laat weer van zich horen. En zoals alles dat geïnfecteerd is met het woke-virus, trekt ook deze partij weer de verkeerde conclusie: alles is weer racisme en xenofobie.
Zo'n beetje iedere dag is er wel nieuws over de schrijnende situatie in het aanmeldcentrum van Ter Apel. Mensen blijven maar komen, worden niet geholpen en moeten zelfs buiten in tenten slapen omdat er geen plek meer voor ze is. Dat levert spanning en frustratie op, bovenop de situatie die 'veilige landers' in dat aanmeldcentrum al hebben gecreëerd.

De situatie in Ter Apel en Albergen is schrijnend. De stortvloed aan racisme en xenofobie pikken we niet. De Tweede Kamer komt morgen terug van reces. Kom daarom morgen protesteren tegen racisme en xenofobie jegens vluchtelingen! 🗓 23-08 📌 Lange Vijverberg, Den Haag 🕔 17-18u

[ID: Een oranje vlak met daarop een zwarte balk. Op de balk lopen silhouetten van vluchtelingen. Daarboven staat de tekst: “Voor een menswaardige opvang nu!” In de zwarte balk staat de tekst: Dinsdag 23 augustus | 17:00 - 18:00 | Lange Vijverberg, Den Haag, Nieuwe locatie”]
319
Reply
Het is dan ook niet zo gek dat mensen in andere delen van het land absoluut geen zin hebben om die mensen in hun gemeente en leefomgeving op te vangen. Men kan prima 'echte' vluchtelingen krijgen, maar ook een hele stoet 'veilige landers' die de boel daar ook op stelten gaan zetten. Want laten we eerlijk wezen: het probleem zit hem niet alleen in de opvang. Of ze nou worden afgewezen of een verblijfstatus krijgen, hun situatie verandert niet op de korte termijn.
Maar die terechte en reële angst mag men van BIJ1 niet hebben. Dat is allemaal racisme en xenofobie, aangewakkerd door de (sociale) media! Dat dit bij Oekraïners niet of nauwelijks speelde, komt niet door het feit dat ze snel aan het werk konden (en ook weer terug wilden), maar omdat ze blank zijn natuurlijk!
(Artikel gaat door onder de oproep ons te steunen)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
En zo verklaart de alles-is-racisme partij de bezorgde burger weer tot boosdoener en kunnen we morgen met z'n allen weer genieten van de Woke-brigade in Den Haag. Misschien komt Akwasi ook nog wel even langs om iemand te bedreigen, of staat Jerry Afriyie weer klaar om mensen met z'n megafoon in de oren te tetteren. En als de politie ze wil verplaatsen, of ze überhaupt maar aankijkt, dan zijn zij ook racisten. Kortom: het wordt gezellig!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten