dh 10554 geert wilders

Bizar! Doodsbedreiger van Geert Wilders krijgt geen straf maar een reprimandegesprek

Politiekjan 26 2023, 17:00
Je denkt in Nederland altijd het kan niet gekker. En toch kan het altijd gekker. Sta je met een fakkel voor de deur bij Sigrid Kaag dan verdwijn voor zes maanden achter de tralies. Bedreig je Geert Wilders met de dood dan kom je er vanaf met een reprimandegesprek. Lang leve de klassenjustitie!

“Als ik jou tegenkom krijg jij een kogel door je hoofd heen.” Aangifte gedaan. Vandaag brief OM: “Er is een betere oplossing dan straf. Een reprimandegesprek.” Om gek van te worden. Bedreigers Kaag of Rutte worden van hun bed gelicht maar die van mij krijgen een gesprek. 😡

Image
9.4K
Reply
Nee het is geen grapje het overkomt Geert Wilders. Wilders wordt er gek van en twittert: '' “Als ik jou tegenkom krijg jij een kogel door je hoofd heen.” Aangifte gedaan. Vandaag brief OM: “Er is een betere oplossing dan straf. Een reprimandegesprek.” Om gek van te worden. Bedreigers Kaag of Rutte worden van hun bed gelicht maar die van mij krijgen een gesprek.'' Dit is dus de wereld op zijn kop. Hier wordt dus gemeten met verschillende maten. De levens van de coalitiegenoten zijn blijkbaar belangrijker dan het leven van een oppositielid.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Het doel van een reprimandegesprek is om de dader te waarschuwen voor zijn gedrag en te laten inzien dat dit onacceptabel is, zonder dat hij daarvoor een gevangenisstraf hoeft uit te zitten. Toch rijzen er de nodige vragen als je dit leest. Heeft de politie in opdracht van het Openbaar Ministerie het huis doorzocht van deze "minderjarige first offender" om hem zijn wapen af te nemen? Zo nee, waarom niet? Of wachten ze (het OM en kabinet) er gewoon op dat de bedreigingen realiteit wordt. Ga ik te ver om dit om zo te benoemen? Ik kan het inmiddels niet meer uitleggen waarom deze partijen anders zo halfslachtig optreden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten