screen shot 2023 04 25 at 144338

BoerBurgerBeweging (BBB) doet aangifte na wanstaltig vandalisme: "Iedere dag BBBloed"

Politieknov 16 2023, 15:00
Een campagne zonder bekladde verkiezingsposters is tegenwoordig bijna een zeldzaamheid. De BoerBurgerBeweging (BBB) heeft nu ook kennisgemaakt met deze onplezierige realiteit, nadat hun vlaggen en borden beklad zijn met wat lijkt op bloed of een rode substantie. Dit roept vragen op over de toenemende politieke intolerantie en vandalisme.
De gebruikelijke doelwitten van links-radicale vandalen, zoals de verkiezingsposters van de PVV en FVD, hebben nu plaatsgemaakt voor de BBB. BBB-leider Caroline van der Plas heeft aangekondigd dat ze aangifte zal doen naar aanleiding van deze daad. Ze deelde haar voornemen tijdens een interview met Sven Kockelmann in het Radio 1 programma 'Sven op 1'.
De campagneleus 'Iedere dag BBBeter' is nu veranderd in de verontrustende boodschap 'Iedere dag BBBloed'. Zelfs de hoofden van Caroline van der Plas en de nummer 2 op de lijst, Mona Keijzer, zijn niet gespaard gebleven van de rode substantie. Dit doet vermoeden dat de daders mogelijk klimaatactivisten zijn die zich steeds onaantastbaarder lijken te voelen.
Caroline van der Plas, die gewend is aan protesten tegen haar partij, benadrukt dat dit echt een stap te ver gaat. Het besmeuren van verkiezingsposters is niet alleen een aanval op de BBB, maar ook op het democratische proces zelf. De BBB heeft terecht besloten aangifte te doen, maar de vraag blijft of de daders ooit zullen worden opgespoord en welke straffen hen te wachten staan.
Deze gebeurtenis werpt opnieuw licht op de toenemende agressiviteit en gewelddadige incidenten tijdens verkiezingscampagnes. Eerder werd Thierry Baudet in België aangevallen door een ontspoorde Oekraïner, en nu worden verkiezingsposters opnieuw misbruikt door mensen die hun emoties niet onder controle kunnen houden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten