richard de mos

BREEK! Geschift OM eist 22 maanden ONVOORWAARDELIJK tegen Richard de MOS

Politiekfeb 01 2023, 16:30
Het totaal doorgeslagen Openbaar Ministerie heeft bekendgemaakt wat het als straf eist in de zaak tegen Richard de Mos. En ja, dat het knettergek is moge duidelijk zijn. Het OM eist namelijk een onvoorwaardelijke celstraf van 22 maanden. In Nederland krijgen kinderverkrachters minder! Daarnaast zou hij wat het OM betreft vier jaar lang geen politiek ambt mogen bekleden.
Als je wilt weten hoe bang men is voor Hart voor Den Haag en diens leider Richard de Mos hoef je alleen maar even te kijken naar de knettergekke eis van het OM in de rechtszaak tegen de Haagse politicus. Want ja, het OM eist maar liefst 22 maanden cel plus een ambtsontzegging van vier jaar.
Dit zijn totaal geschifte strafeisen, zeker in een land waar kinderverkrachters er met een waarschuwing en een taakstraf vanaf komen, en waar moordenaars maar al te vaak een jaar of twee krijgen. 
De redenering van het OM is dat zogenaamd bewezen zou zijn dat De Mos deelnam aan een criminele organisatie, dat hij zich liet omkopen en dat hij voor de goede orde ook nog eens meineed pleegde. Partijgenoot Rcihard Guernaoui zou ook knetterschuldig zijn, aldus het OM. Hij moet 16 maanden de cel in wat de tirannieke aanklagers betreft.
Let wel, de twee heren zitten op dit moment in de gemeenteraad van Den Haag. En ze zijn ook nog eens buitengewoon populair. Het OM wil dus letterlijk dat twee gekozen lokale volksvertegenwoordigers zo, hop, uit de gemeenteraad geplukt worden en in de cel verdwijnen. Alsof we het hier over keiharde maffiosi hebben!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Wat we hier zien gebeuren is ronduit misdadig - van het OM, welteverstaan. Iedereen die de zaak nauwlettend heeft gevolgd kan alleen maar concluderen dat de zaak tegen De Mos enorm is opgeblazen, en dat hij niets meer of minder heeft gedaan dan wat al jaren volkomen normaal is in Den Haag en elders. Nou ja, met dit verschil: hij zette zich in voor de gewone Hagenees, en probeerde de belangen van gewone Hagenezen zo goed en zo kwaad als dat ging te behartigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten