20151030 syrians and iraq refugees arrive at skala sykamias lesvos greece 2

Briljante linkse academica komt met episch plan: 'Verminder immigratie door meer ontwikkelingshulp'

Politiekjun 05 2023, 18:00
Nieuwe dag, nieuwe hilarische suggesties. Zo bracht een NPO-gesprek met een immigratiehistorica ons vandaag de gouden oplossing voor onze 'immigratieproblematiek'. Ze stelt simpelweg voor: laten we meer ontwikkelingshulp geven! Natuurlijk, hoe konden we dit over het hoofd zien? Geef mensen in het Midden-Oosten en Afrika wat gratis dekentjes en voilà, ze hebben geen reden meer om naar Nederland te komen. Migratieprobleem opgelost!
Je gaat natuurlijk denken dat ik dit verzin. Maar nee. Het is helaas echt waar. Mevrouw kwam langs bij NPO Radio 1 en zei daar letterlijk: "Geef meer ontwikkelingshulp dan komen al die immigranten niet." Dekentjes for the win! Wat een geweldig idee.
Wierd Duk maakt hier een terechte opmerking over. "Onze academische elite staat zo enorm los van de realiteit."
Dat is precies wat er gebeurt als je een samenleving creëert waarin er een kleine academische en management-elite is die zo ver verheven is boven de gewone mensen. Ze leven totaal in hun eigen wereld. Een wereld die alleen in hun eigen hoofden bestaat.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
In hun wereld zijn dit soort achterlijke ideeën ongetwijfeld 'slim.' Wat lachwekkend is. Juist van hoogopgeleide mensen zou je beter verwachten. Alleen is de academische wereld al zo lang zo geïnfiltreerd door knettergekke ideologieën dat die opleidingen eigenlijk niets meer voorstellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten