portraitfactorynl tweede kamer 135

Caroline van der Plas (BBB) wil SCHORSING van Baudet: D66 steunt het

Politiekmrt 29 , 18:00
Het is te bizar voor woorden, maar de zogenaamde rechtse partij BBB dringt er op aan bij het bestuur van de Tweede Kamer om FVD-leider Thierry Baudet te schorsen. Caroline van der Plas is nu zó ranzig bezig dat zelfs D66 haar steunt. Wat een pleefiguur!
Bij Sven op 1 heeft Jan Paternotte, fractieleider en bullebak van D66, bekendgemaakt dat hij het voorstel van BBB om 'te onderzoeken' of een nieuwe schorsing voor Baudet opgelegd kan worden van harte steunt. Wat, zeg je? Ja, dat voorstel is inderdaad afkomstig van BBB. De zogenaamde 'oppositiepartij.'
Volgens Paternotte had Kamervoorzitter Bosma veel harder moeten optreden tegen Baudet toen die Klaver iets toesnauwde over hem een pofferd op zijn neus geven. Hij is het daarom helemaal eens met Caroline van der Plas en haar BBB-club. Er moet alsnog een onderzoek komen naar een mogelijke schorsing van Baudet.
Dit is natuurlijk ronduit schokkend. Niet dat D66 Baudet wil aanpakken. Dat die partij ondemocratisch is en FVD op alle mogelijke manieren stil wil slaan weten we al veel langer. Nee, wat opvallend is, is dat dit een initiatief is van BBB. Een partij die zogenaamd 'voor de meningsvrijheid' is en die een 'echte' oppositiepartij zou zijn (ten opzichte van het huidige demissionaire kabinet).
Je kunt hier maar één conclusie uit trekken. Van der Plas en kornuiten zijn keihard en vooral ook razendsnel kartel aan het worden. Ze willen ten koste van alles in een nieuw kabinet stappen. Als dat betekent dat ze een Tweede Kamerlid moeten laten schorsen terwijl die mogelijkheid helemaal niet in de regels staat voor wat hij gedaan heeft doen ze dat met álle plezier.
Wat is het toch een walgelijke partij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten