Caroline van der Plas (BBB) zet van der Werf (D66) op haar nummer, “Bekogelen van mensen met vuurwerk IS AL VERBODEN!”

Carlo van Remortel

Carlo van Remortel

Caroline van der Plas (BBB) zet van der Werf (D66) op haar nummer, “Bekogelen van mensen met vuurwerk IS AL VERBODEN!”

Boeren Burger Beweging voorvrouw Caroline van der Plas zorgt voor vuurwerk met tweet over doorgeslagen vuurwerkverbod.

D66 Kamerlid Hanneke van der Werf grijpt allerlei onzin aan om een algeheel verbod op consumentenvuurwerk in te gaan stellen. “Er zijn opnieuw gewonden gevallen en agenten bekogeld. Kinderen zitten thuis af te wachten of hun vader bij de politie of brandweer nog wel heel thuiskomt. Het is een situatie die we heel lang hebben getolereerd maar die niet normaal is” aldus van der Werf.

Beetje dom wel van die D66 miep, aangezien het bekogelen van agenten met vuurwerk sowieso strafbaar is. Een vuurwerkverbod gaat dat probleem dan ook niet oplossen. Deze conclusie trekt de altijd nuchtere Caroline van der Plas gelukkig ook en haalt via Twitter hard uit naar van der Werf. “Bekogelen van mensen met vuurwerk (of met wat dan ook) IS AL VERBODEN!”

Daarnaast stipt van der Plas een terecht punt aan dat de meeste mensen tijdens de jaarwisseling niet veel meer doen dan een sierpot aansteken, een oliebol en een glaasje champagne nuttigen. “Het grootste deel van NL geniet tijdens jaarwisseling van een paar sierpotten, wat oliebollen en een glas champagne in de straat. De sierpotten zijn niet het probleem. 99% van NL doet normaal.”

Van der Plas roept van der Werf op de discussie op een normale manier te voeren zonder er van alles bij te halen om op die manier telkens weer een eigen agenda er door te drukken. “Excessen aanpakken: Ja. Generiek goedwillende NL’ers straffen: Nee.”

Hanneke van der Werf heeft nog niet gereageerd op de stevige, maar zeer terechte tweets van Caroline van der Plas. Zoals zo vaak slingeren die lui van D66 maar wat de wereld in om vervolgens hun kop in het zand te steken. Een reactie zal er dan ook naar verwachting niet meer komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer