shutterstock 2166371147

Fractievoorzitter Christine Teunissen (Partij voor de Dieren): We moeten afrekenen met klimaattaboes!

Politieknov 25 2022, 10:00
Maak kennis met de nieuwe rijzende ster van de Partij voor de Dieren, Christine Teunissen. Teunissen is de tijdelijke vervangster van Esther Ouwehand als fractievoorzitter. Het lijkt wel of de PvdD steeds radicaler wordt. Deze mevrouw pleit ervoor dat u gaat consuminderen.
Tijdens de begroting van Economische Zaken en Klimaat doet PvdD ook een duit in het zakje. Dit land moet echt kapot. De luchtvaart en onze scheepvaart moeten kapot. Schiphol en de Rotterdamse haven moeten aan de ketting worden gelegd. Dat zijn twee hele grote uitstoters van CO2 en die moeten worden aangepakt. Ook de exportkredietverzekeringen van fossiele projecten worden op de korrel genomen. Kernenergie dat is niet de oplossing voor schone energie, nee het is een nep oplossing volgens deze mevrouw. Wat wil Teunissen nu echt? Daar is ze heel open en eerlijk in. Wij moeten minder gaan vliegen, minder vlees eten en moeten minder auto gaan rijden. Kortom we moeten gaan consuminderen. Dus inboeten hoe we nu leven voor een niet bestaand probleem. Klimaatverandering is namelijk van alle tijden en het is geen thermostaat waar de mens aan kan draaien zodat de aarde afkoelt. Nee de mens dient zich aan het klimaat aan te passen en niet andersom. De wereld is niet maakbaar wanneer gaan de Marxisten dat nou een keer leren?
Zou de Partij voor de Dieren tevreden zijn als wij stil in ons huis blijven zitten, wortels eten en alleen nog water drinken....oh nee, aan water is er ook al een tekort .....dan maar regenwater en verder helemaal niets doen en dit allemaal om iets te voorkomen wat niét voorkomen kan worden! Mens ga toch koken en laat ons met rust met jullie klimaathysterie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten