20151030 syrians and iraq refugees arrive at skala sykamias lesvos greece 2

-Cultuur onder Vuur- Hoezo stikstof? GroenLinkser zet AZC in natuurgebied Zeeland

Politieksep 07 2023, 15:00
Middelburg krijgt een azc. GroenLinks-wethouder Jeroen Louws zet het asielzoekerscentrum middenin een natuurgebied. Stikstofzorg verdwijnt, waar massa-immigratie verschijnt.

De Cleene Hooge

Het asielzoekerscentrum komt in natuurgebied de Cleene Hooge. Een mooi stukje Zeeland, waar Middelburgers met de hond kunnen wandelen. Daar zet wethouder Louws nu een streep door. Terwijl natuur als de Cleene Hooge hard nodig is om de klimaatverandering op te vangen, zegt Jeroen Louws’ partij PvdA/GroenLinks. We moeten zulke gebieden ook beschermen tegen stikstof. Daarom steunt de partij van Frans Timmermans de massale onteigening van boeren.
Het is absoluut noodzakelijk dat Nederlanders de politiek duidelijk maken wat ze vinden van de massa-immigratie. Daarom heeft Cultuur onder Vuur een nieuwe petitie. Teken deze petitie VANDAAG nog en EIS een EINDE aan de massa-immigratie!

Boer moet van land, zodat er azc kan komen

Stikstof is voor links geen probleem meer als op het land geen Nederlandse boer aan het werk is, maar een Somalische asielzoeker zijn drugs zit te kauwen. Dat is geen verrassing voor wie de feiten kent: linkse bobo's geven openlijk toe dat het hun bij klimaat én stikstof niet te doen is om de toekomst van de aarde, maar om staatscontrole en de afschaffing van privé-eigendom.

Jeroen Louws

Asielzoekers geven massaal overlast. Omwonenden in Ter Apel en elders klagen steen en been over overlast, diefstal en zelfs aanranding. Het is gedrag dat past binnen de gangsterislam, die zich breed maakt in Europa. Middelburg mag wat dit betreft zijn borst nat maken, want volgens GroenLinks-wethouder Jeroen Louws is ‘de tijd van een hek om een azc, met een slagboom aan het begin, echt voorbij.’
Het is absoluut noodzakelijk dat Nederlanders de politiek duidelijk maken wat ze vinden van de massa-immigratie. Daarom heeft Cultuur onder Vuur een nieuwe petitie. Teken deze petitie VANDAAG nog en EIS een EINDE aan de massa-immigratie!

Links bestuur blokkeert volksinspraak

Twee derde van de Nederlanders wil een strenger grensbeleid dat asielzoekers ontmoedigt hier te komen, blijkt uit een peiling van IPSOS. De onvrede met de massa-immigratie is groot, zo blijkt ook uit de vele handtekeningen voor de Cultuur onder Vuur-petitie Stop de asielgolf. Nu! Ook in Middelburg. Toch blokkeert het gemeentebestuur de volksinspraak. Omwonenden mochten niet meepraten over de locatie van het nieuwe azc.
Het is absoluut noodzakelijk dat Nederlanders de politiek duidelijk maken wat ze vinden van de massa-immigratie. Daarom heeft Cultuur onder Vuur een nieuwe petitie. Teken deze petitie VANDAAG nog en EIS een EINDE aan de massa-immigratie!

'Volksinspraak' is bij GroenLinks klimaatlobby-inspraak

Nu bekend is waar het azc komt, wil Louws volgens Omroep Zeeland “vol inzetten op inspraak.” We weten hoe dat gaat met GroenLinks: toen de eco-communisten in Amsterdam ‘bewonerscoöperaties’ betrokken bij de plaatsing van windturbines, bleken daar géén bewoners in te zitten. Wél GroenLinks-leden als Maarten van Poelgeest, die als energielobbyist een dik belegde boterham verdient aan de klimaattransitie.
Dit artikel verscheen eerst op CultuurOnderVuur.nl. Cultuur onder Vuur is een initiatief van Civitas Christiana. We hebben dit artikel met toestemming overgenomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten