D66-rechter dwingt Nederland 12 ISIS-vrouwen en 28-terreurkinderen op te halen uit Syrië

Politieknov 01 2022, 11:00
Nederland haalt zo'n 40 'personen' terug uit Syrië. Het gaat - hoe kan het ook anders - om ISIS-gezinnen. Nou ja, om 12 ISIS-vrouwen en 28 kinderen. VVD-minister Yesilgöz zegt dat ze dit zelf niet wilde, maar dat het moet van de rechter.
Indien je denkt: misschien dat het om onschuldige personen gaat... Neen. Ze worden verdacht "van terroristische misdrijven." De vrouwen, tenminste. Niet zo gek, want de idee dat alleen de mannen terroristen in hart en nieren zijn, en de vrouwen onschuldige, gekidnapte slachtoffers is natuurlijk gestoord. Er zijn niet alleen radicaal-islamistische mannen, maar ook radicaal-islamistische vrouwen. Vrouwen die ándere vrouwen met plezier onderdrukken, en die juichen als 'ongelovigen' voor hun ogen geëxecuteerd worden. 
Oh ja, en vrouwen die maar wat graag 'niet-islamitische' vrouwen en kinderen als slaaf gebruiken in hun huishouden.
Yesilgöz zegt dat de vrouwen "na aankomst in Nederland aangehouden" zullen worden en natuurlijk ook "zullen worden berecht." De kinderen worden meteen doorgegeven aan de Raad voor de Kinderbescherming. Die Raad - en mogelijke adoptieouders die hen in huis krijgen - kun je alleen maar het beste wensen, want die kids zijn natuurlijk al jarenlang geïndoctrineerd met het radicaal-islamistische, hatelijk, agressieve, genocide-verheerlijkende 'gedachtegoed' van ISIS.
Stel je voor dat je zo'n kind in huis krijgt. Zeg: 10 jaar oud. Of 12. Ervan overtuigd dat 'ongelovigen' weinig beter dan dolle honden zijn en eenzelfde lot verdienen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Natuurlijk is dat problematisch - niet alleen voor die gezinnen, maar ook voor Nederland zelf. En niet alleen wat die kids betreft, maar ook vanwege die idiote vrouwen. Die krijgen misschien een gevangenisstrafje - als we geluk hebben - maar na maximaal een paar jaar lopen ze echt wel weer vrij rond. Vervolgens gaan ze of meer kinderen krijgen, of krijgen ze nu eigen kinderen terug (want daar gaan ze de staat dan ook vast om aanklagen, en D66-rechters geven dat soort vrouwen ongetwijfeld gelijk).
En de kans is groot dat je het bij die vrouwen niet eens over "enkele jaren" hebt. D66-rechters vinden die vrouwen ongetwijfeld "onderdrukt" en hartstikke "zielig."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten