-Michel Mulder- 'Een feitenbriefje aan de misser van Justitie'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Een feitenbriefje aan de misser van Justitie'

Beste Dilan,

We hebben - o.a. door een aantal lezingen - kunnen constateren dat jij niet het meest helder schijnende licht bent van dit Kaaginet.

Als je door de Volksverlakkerskrant getypeerd wordt als Pitbull met empathie, dan weet je dat je in werkelijkheid een keffende Chihuahua bent die met moeite haar bakje linksgedraaide yoghurt weet leeg te lebberen........ oftewel dat je enkel 'eyecandy' voor de bühne bent.

Na de HJ Schoo-lezing ging je nu in de Ronny Naftaniel-lezing wederom los op het - vermeende - antisemitisme van FVD, de partij die voor jou werkt als een rode tampon op een feministische punani.

Ons landje wordt volgens jou overspoeld door een groeiende golf van antisemitisme, maar de over, over, overduidelijke gele olifant in de kamer - de groeiende golf van importpareltjes - wordt door jou, geheel politiek correct, uiteraard buiten beschouwing gelaten.

Misschien zou je eens wat geschiedenisboeken kunnen lenen van Markje Rutte - hij schijnt erop afgestudeerd te zijn - om te zien dat er al een paar eeuwen een antisemitisch probleempje heerst binnen de Arabische wereld....... oftewel, jullie importpareltjes kotsen het Joodse volk uit.

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Als je dan per jaar tienduizenden - volgend jaar schijnen het er 50.000 te zijn - van die 'Jodenknuffelaars' binnenhaalt, dan is het misschien niet zo héél vreemd dat je daarmee ook een groeiende golf van antisemitisme importeert.

Natuurlijk is het makkelijk om het groeiende antisemitisme exclusief in de schoenen van Baudet en consorten te schuiven, en uiteraard in die van hun 'extreemrechtse' aanhang, maar zelfs Ieniemienie - je weet wel, die sockpuppet uit Sesamstraat - ruikt dat er een ietwat demoniserend luchtje zit aan jouw zoveelste haatspeech.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer