Sigrid Kaag Minister van Financiën 9O1A6749

D66 viert 56 jaar bestaan van de partij; de reacties van Twitteraars zijn snoeihard

Politiekokt 14 2022, 10:35
Bij D66 vieren ze vandaag het 56 jarig bestaan van de partij. Dat doet de club antidemocraten door te pronken met de eerste televisie-advertentie die D66 ooit maakte, met Hans van Mierlo. Als Kaag en co. dachten dat mensen daar positief op zouden reageren komen ze echter bedrogen uit. Iedereen gaat namelijk lós.
"Wij zijn jarig!" schrijft de admin van D66 op Twitter. "Vandaag precies 56 jaar geleden richtte een groep ongeruste Nederlanders D66 op. Net als toen werken we aan een werkelijk vrij bestaan voor iedereen." 
"Onze allereerste, iconische verkiezingsspot met oprichter Hans van Mierlo kijk je hier." Daaronder zie je dan de video in kwestie.

🎉 Wij zijn jarig! Vandaag precies 56 jaar geleden richtte een groep ongeruste Nederlanders D66 op. Net als toen werken we aan een werkelijk vrij bestaan voor iedereen. Onze allereerste, iconische verkiezingsspot met oprichter Hans van Mierlo kijk je hier 👇

403
Reply
Ronduit lachwekkend, natuurlijk. Want het D66 van Hans van Mierlo is al heel lang niet meer het D66 van Sigrid Kaag, Jan Paternotte, en Sjoerd Sjoerdsma. Of daarvoor zelfs maar het D66 van Alexander Pechtold. Van Mierlo's nazaten hebben zijn erfenis totaal verkwanseld. Of beter gezegd: ingeruild voor de macht.
Het referendum was één van de belangrijkste punten van Van Mierlo. Maar toen het referendum er eenmaal was en een resultaat opleverde dat de eurofielen van D66 niet beviel liepen ze voorop in het afschaffen ervan. De gekozen burgemeester was vroeger ook een speerpunt van D66. Nu willen ze daar niets van weten uit angst dat het 'plebs' een burgemeester selecteert die niet 'progressief' genoeg is.
En zo gaat het lijstje door en door en door.
De reacties van andere Twitteraars op de tweet van D66 zijn dan ook niet mals. Bijna iedereen vindt dat D66 zich "kapot moet maken" omdat "Hans van Mierlo zich omdraait in zijn graf."
Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
En daar kan D66 het mee doen. Terecht natuurlijk. Want als er één partij is die haar erfenis en verleden totaal verraden heeft, dan is het de club van Kaag en haar globalistische vrienden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten