shutterstock 2216056857

De EU creëert een Orwelliaanse wereld, waarschuwt de Hongaarse premier Viktor Orban

Politiekokt 05 2023, 17:30
Viktor Orban, de vurige Hongaarse premier en een lichtpunt van ongefilterde waarheid in de donkere wereld van de EU, heeft het opgenomen tegen de opkomende Orwelliaanse trends in de Unie. Orban, die vaak als een eenzame strijder voor conservatieve waarden in de EU wordt gezien, slaakte een visionaire kreet via Twitter: "De EU creëert voor onze ogen een Orwelliaanse wereld."
De premier sprak zich uit over zaken die voor velen als zorgwekkend worden beschouwd: "Ze kopen en leveren wapens via de #EuropeanPeaceFacility. Ze willen de media controleren via de #MediaFreedomAct."
Precies zo is het! De EU, die claimt vrede en vrijheid van de pers te bevorderen, lijkt niks anders te doen dan manipulatie en controle uit te oefenen. Wat een absurd contrast. Wapens kopen en vervolgens verspreiden in de naam van vrede? Media reguleren in de naam van vrijheid? Het is bijna komisch, zo absurd.
Orban schopt hier tegen het zere been, en dat is maar goed ook. Het getuigt van moed, iets dat schrikbarend ontbreekt bij de huidige EU leiders. De Hongaarse leider weet waar hij voor staat, en is niet bang om het te zeggen zoals het is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS delen we de visie, de waarden en denkbeelden van Viktor Orban. Wij willen een vrij, democratisch, en conservatief Nederland. Wil jij dat ook? Steun ons dan! Want alleen met jouw financiële steun kan DDS blijven bestaan! Doneer daarom vandaag nog aan DDS. Elke euro helpt!
Hij eindigt zijn uitspraak met een scherpe herinnering aan ons verleden: "We hebben niet tegen de communisten gevochten om in 1984 te eindigen!" Hoe velen van onze leiders hebben die les vergeten? Hoeveel zullen er nog moeten leren dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, dat het elke dag opnieuw bevochten moet worden?
We hebben meer leiders zoals Viktor Orban nodig, leiders die niet bang zijn om de zware waarheid te spreken, leiders die onze conservatieve waarden verdedigen. Want zoals Orban perfect heeft gedemonstreerd, als we ons niet verzetten, dreigt de Orwelliaanse nachtmerrie werkelijkheid te worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten