screen shot 2022 09 21 at 14

Goed nieuws! Raisa Blommestijn kondigt aan: 'Ongehoord Nieuws gaat voorlopig door!' Maar... er is een voorbehoud!

Mediaokt 03 2023, 19:30
In een schokkende wending van gebeurtenissen heeft Raisa Blommestijn, de onverschrokken presentatrice van Ongehoord Nieuws, aangekondigd dat het programma - ondanks de pogingen van de linkse mediadictators om het van de buis te gooien - voorlopig zal doorgaan. Omroep ON! heeft beroep aangetekend tegen het besluit om Ongehoord Nieuws na deze week gedwongen te beëindigen, en de NPO heeft besloten om het besluit van de rechter in het beroep af te wachten.
De reden achter de poging om Ongehoord Nieuws te stoppen? Een zogenaamde niet-naleving van de regels van de NPO. Maar laten we eerlijk zijn: de echte reden is natuurlijk dat ON! een rechtse stem is in een zee van linkse media. En dat is iets wat ze bij de NPO simpelweg niet kunnen accepteren.
Arnold Karskens, de baas van Omroep ON!, legt uit: "De NPO verplichtte ons te rapporteren over ons programma. Zou de rapportage niet naar haar wens zijn, dan was het mogelijk dat zij na 10 afleveringen de stekker uit ons opinieprogramma zou trekken. We hebben een kort geding aangespannen en de NPO wacht op de uitslag daarvan alvorens een besluit te nemen."
Dus, terwijl het gevaar nog steeds bestaat dat het misgaat, is er vandaag toch iets van goed nieuws voor ON! én voor elke rechtse Nederlander. Maar dit betekent niet dat we nu achterover kunnen leunen. We moeten blijven vechten tegen de dictatuur van de NPO.
Hoe? Simpel: word LID van ON! Met meer leden heeft ON! meer financiële middelen, en met meer geld kan ON! zich beter verdedigen tegen de linkse mediagiganten die hen proberen te onderdrukken.
Dus, wees een echte held, sta op tegen de linkse mediadictatuur, en word lid van ON! Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat rechtse stemmen zoals die van Ongehoord Nieuws niet worden gesmoord door de linkse media-elite.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten