screen shot 2023 09 08 at 155031

Kijk! Fleur Agema schrikt zich KAPOT door zorg-marteling van zieke Nederlanders

Politieksep 08 2023, 18:00
Fleur Agema heeft bij Ongehoord Nieuws geschrokken gereageerd op het échte leven van gehandicapte Nederlanders; mensen die niet meer goed voor zichzelf kunnen zorgen, maar die aan hun lot worden overgelaten door 'Vadertje' (laat me niet lachen) staat.
Gert-Jan is een gehandicapte Nederlandse man. Ergens in de jaren 70 werd hij geschept door een dronken automobilist, en sindsdien heeft hij serieuze lichamelijke problemen gehad. Uiteindelijk resulteerde dit in een (significante) verlamdheid, waardoor hij zichzelf niet eens meer in bed kan brengen.

Samen met @FleurAgemaPVV ging ik voor @ongehoordnedtv langs bij Gert-Jan die hulp nodig heeft, maar dat niet voldoende krijgt door ernstige personeelstekorten in de zorg. Vreselijk dat dit gebeurt in Nederland. Ik maakte een reportage. Bekijk hieronder zijn schrijnende verhaal.

Ongehoord Nederland TV
Ongehoord Nederland TV
@ongehoordnedtv

"Ik ben sprakeloos," reageert een geëmotioneerde @FleurAgemaPVV na het zien van de reportage van @ArletteAdriani over Gert-Jan die in zijn rolstoel slaapt, omdat hij niet de hulp krijgt die nodig is. #OngehoordNieuws Kijk de hele uitzending: npostart.nl/ongehoord-nieu…

818
Reply
In een normale wereld, en in een normaal land, zou zo'n man geholpen worden door het zorgsysteem. Hij zou alle noodzakelijke zorg krijgen zodat hij 's nachts in ieder geval lekker kan slapen.
Helaas is Nederland al heel lang geen normaal land meer. Het gevolg? De helft van de week moet hij in zijn rolstoel slapen. Er is namelijk niemand om hem te helpen. Al dat overheidsgeld (uit de belastingen) gaat namelijk naar de opvang van buitenlandse gelukszoekers en/of klimaatbeleid dat totaal gestoord en ineffectief is, maar dat D66'ers en GroenLinkers het gevoel geeft dat ze iets 'nuttigs' doen.
Fleur Agema bezocht Gert Jan - met een cameraploeg van ON! - en werd geëmotioneerd door wat ze zag. Dit, zei ze, is totaal onacceptabel. Het brak haar hart.
Dat klopt natuurlijk honderd procent. Maar het gestoorde is dat de politici van het partijkartel dit allemaal helemaal prima vinden. Als je dit soort beelden aan hen laat zien doen ze net alsof ze het erg vinden - maar je ziet geen enkele fysieke verandering bij ze, laat staan tranen in de ogen (zoals bij Agema).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten