screen shot 2023 09 08 at 151913

Joh! Nieuwsuur ontdekt geschokt: statiegeld op plastic heeft NUL effect

Politieksep 08 2023, 17:00
Het is nauwelijks te geloven - of eigenlijk: het is heel goed te geloven - maar het blijkt dat de achterlijke statiegeldheffing op plastic totaal niet het gewenste effect heeft. Je ziet overal nog steeds plastic liggen en geen mens gaat met "een eigen bakje" naar de snackbar. Joh!
Hilarischer dan dit wordt het eigenlijk niet. De globalistische linkse bovenonsgestelden dachten dat ze het gedrag van mensen honderd procent konden veranderen als ze een dubbeltje (ofzo) statiegeld op plastic patatbakjes gooiden... en mensen vertelden dat ze met een eigen bakje (LOLWUT!) naar de snackbar moesten.
Maar wat blijkt?

De heffing op plastic wegwerpartikelen heeft vooralsnog niet het gewenste effect. Op straat ligt nog evenveel zwerfafval als voor 1 juli, de dag dat de heffing van kracht ging. De politiek hoopte dat mensen met eigen bakjes naar snackbars zouden gaan, maar dat gebeurt amper.

120
Reply
Dat werkt dus helemaal niet! Nee! Het is echt heel vreemd, maar Nederlanders hebben geen zin om 1) een eigen bakje te kopen en 2) daar dan mee naar de snackbar te gaan. En dan is om nog maar te zwijgen over de idiotie dat je met iets van plastic dan later terug moet, want je krijg een paar cent. Ofzo.
Het echte knettergekke is dat die halve idioten van de globalistische elites dachten dat het wél zou werken. Eén of andere mafketel liep daar blijkbaar rond en overtuigde al die andere engnekken ervan dat dit hartstikke positief zou uitpakken. 'Echt waar!'
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met deze halvegare D66 en GroenLinks mafklappers. Maar dit betekent dat we afhankelijk zijn van schenkingen van onze lezers om te overleven. Doneer daarom aan DDS en help ons die links radicale mafketels samen te bestrijden!
Het enige waar je nu voor moet vrezen is dat ze plastic maar totaal gaan verbieden. Want zo gestoord zijn deze D66-GroenLinks-mafketels ook wel weer. Die malloten gaan steeds verder - en als we ons niet goedschiks aanpassen aan hun waanbeelden, welnu, dan zorgen ze er gewoon voor dat we dat kwaadschiks alsnog doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten