sylvana bij1

De soap van BIJ1 gaat door: ook lijsttrekker Amsterdam-Zuidoost stapt op

Politiekokt 06 2022, 10:30
Het is een smeuïge soap. Van wat er allemaal gebeurd bij de politieke partij BIJ1. Gisteren is ook de lijsstrekker van Amsterdam-Zuidoost, Neumine Marshall opgestapt. Er blijft zo weinig over van de Marxistische blanken hatende partij van Sylvana Simons.
Martin Bosma (PVV) ziet dit met veel leedvermaak aan en kan het daarom niet laten om te twitteren: ''Sylvana is nu Al1.'' Iedereen lijkt gillend weg te rennen bij de partij van Sylvana Simons. Volgens mij is Simons geen people manager. Ze zet mensen niet in hun kracht. Alle mensen die BIJ1 verlaten geven aan zich onbegrepen te voelen en niet gesteund te voelen door Simons.
„Ik ga verder als Lijst Marshall”, meldt Marshall op social media. Ze geeft geen reden op voor haar vertrek. De Telegraaf weet te melden dat Neumine Marshall waarschijnlijk uit de partij is opgestapt omdat er sprake is van een ’toxische cultuur’ in de partij. DDS schreef al eerder dat het Amsterdamse BIJ1-gemeenteraadslid Carla Kabamba beweert dat het één grote, giftige, en racistische bende is bij de partij.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het is prachtig om te zien dat BIJ1 implodeert. Nederland heeft geen behoefte aan een partij die openlijk racistisch is. De donkere mens is bij BIJ1 er per definitie heilig, terwijl de blanke mens juist automatisch schuldig is. Nederland heeft geen behoefte aan omgekeerde apartheid. Gelukkig eet woke haar eigen kinderen op. In de wereld van de woke gemeenschap kan niemand het goed genoeg doen. Je kunt namelijk nooit genoeg deugen in de ogen van de wokisten. Als Sylvana Simons zo doorgaat kunnen we dadelijk Al1 omdopen in G1. Van mij mag dit moment zo snel mogelijk aanbreken. Liever vandaag dan morgen. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten