20220228 Debat over situatie in Oekraïne Rutte 1

Demissionair premier Mark Rutte vol lof over terugkeer Matthijs van Nieuwkerk: "Een van de allerbeste!"

Politiekdec 10 2023, 19:00
Matthijs van Nieuwkerk maakt binnenkort zijn langverwachte comeback op de Nederlandse televisie. Zijn terugkeer wordt niet alleen toegejuicht door fans en kijkers, maar ook door demissionair minister-president Rutte">Mark Rutte, die aangaf blij te zijn met de terugkeer van de gerenommeerde presentator.
Ondanks de opschudding rondom eerdere berichten over Van Nieuwkerk, met name na het einde van zijn iconische programma 'De Wereld Draait Door,' blijft Rutte lovend over de bijdrage van Van Nieuwkerk aan de Nederlandse televisie. "Natuurlijk zijn we allemaal geschrokken van de berichten, maar ik vond dat programma van hem, De Wereld Draait Door, een van de allerbeste programma's op de Nederlandse televisie," aldus de demissionair minister-president.
Het nieuws van Van Nieuwkerks terugkeer werd officieel bevestigd door RTL, waarbij werd aangekondigd dat de 63-jarige presentator een vierjarig contract heeft getekend. Hij zal niet alleen programma's verzorgen voor RTL, maar ook voor de streamingdienst Videoland. Vanaf 21 april zal het publiek Van Nieuwkerk elke zondagavond kunnen zien in een nieuw actualiteitenprogramma, waarin ook muziek een prominente rol zal spelen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
De demissionair premier staat er zelf ook om bekend achter gesloten deuren nogal eens een stevige verbale uitbrander te geven. Deze eigenschap van Rutte is geen geheim; hij heeft in het verleden laten zien dat hij niet terugdeinst voor een directe en soms pittige communicatiestijl, ondanks zijn vaak overdreven vrolijke voorkomen.
Wat betreft de toekomstige programma's van Van Nieuwkerk blijft het nog enigszins mysterieus. Afgezien van het aangekondigde zondagavondprogramma, is het niet duidelijk welke andere projecten hij zal ondernemen. Er bestaat echter een sterke kans dat het Nederlandse publiek opnieuw getrakteerd zal worden op een dagelijkse talkshow met Van Nieuwkerk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten