Om dit artikel volledig gratis te lezen moet je enkel onze gloednieuwe Facebook-pagina volgen.
Op deze pagina staan wij samen pal voor de vrijheid. Met elkaar, voor elkaar.

Elon Musks nieuwe Twitter CEO is ESG-pusher Linda Yaccarino

Elon Musks nieuwe Twitter CEO is ESG-pusher Linda Yaccarino

Vorige week maakte Elon Musk bekend dat hij een nieuwe CEO gevonden heeft voor Twitter. Dit om een belofte in te lossen die hij deed toen hij het sociale netwerk overnam, namelijk dat hij niet de hele tijd zelf de grote man zou zijn bij Twitter die alles zou regelen. Leuk. Toch is er een probleem. Mevrouw is namelijk een groot fan van de ESG-regels van het WEF... én van de controversiële WEF-gelieerde, geheimzinnige investeringsgroep Blackrock. What could go wrong.

Nu komt daar nog eens bij dat mensen een video hebben gevonden waarin mevrouw uitlegt dat ze heel erg voor de ESG-regels is, dat zijn de duurzame regels zogenaamd gericht op het hermaken van onze wereld; op een manier die de globalisten tegenwoordig steeds weer pushen. Zogenaamd omdat het goed voor 'ons' is, maar steeds weer valt op dat zij degenen zijn die er écht van profiteren.

Waar ze fan zijn van ESG's? (Of eigenlijk: uit wiens koker ze komen?) Het World Economic Forum, natuurlijk. Niet zo gek, want mevrouw Yaccarino is lid van het WEF, heeft daar invloed, en is één van de 'mede-denkers' aldaar. Eerder in een gesprek met Musk, dat opgenomen werd, probeerde ze Musk ervan te overtuigen dat hij wat er gezegd wordt op Twitter moet laten bepalen door... adverteerders. Zo wilde ze onder meer dat er een "Influence Council" zou komen van grote adverteerders. Die zouden Musks beleid dan moeten kunnen bijsturen - en dus bepalen wat er wel en niet gezegd mag worden op Twitter.

Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.

Het moge duidelijk zijn dat niet iedereen even blij is met deze keuze. Veel mensen maken zich grote zorgen over wat dit betekent voor de toekomst van Twitter, een platform waarin ze steeds meer tijd (en geld, via Twitter Blue) investeren omdat ze Musk vertrouwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties