shutterstock 1121254106

Europees Hof verbiedt uitzetting Marokkaanse VERKRACHTER. Hij is namelijk 'zielig'

Politiekjun 13 2023, 14:00
Geweldig nieuws, dames en heren! Het altijd wijze en perfect redelijke Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) heeft in al zijn onbegrensde wijsheid besloten dat Nederland een Marokkaanse verkrachter niet mag uitzetten. Oh, vergeet de redenen niet - omdat deze arme, misbegrepen ziel naar verluidt "meervoudige persoonlijkheidsstoornissen" heeft en "zwakbegaafd" is.
Ja, u leest het goed. De Nederlandse rechters, degenen die gewoonlijk de wetten van het land interpreteren en toepassen, hebben na veel overweging en juridische analyse besloten dat deze man uitgezet mag worden, gegeven zijn gruwelijke misdaad. En waarom ook niet? Volgens betrouwbare bronnen heeft hij familie in Marokko die prima voor hem kan zorgen. Maar natuurlijk heeft het EHRM weer een manier gevonden om hun mededogen te tonen voor de mensen die het het minst verdienen.
Hoe nobel van het EHRM om zo'n weloverwogen beslissing te nemen. Om op te komen voor de rechten van een individu die zijn eigen rechten en die van anderen zo flagrant heeft geschonden. En wat een verrassende ommekeer, waarbij ze opkomen voor het "recht" van een crimineel om in een land te blijven dat hij op zo'n schokkende manier heeft bezoedeld.
En laten we de arme staatssecretaris niet vergeten, wiens pogingen om deze misdaad passend aan te pakken nu zijn gestuit door de 'omnipotente' Europese rechtbank. Zou het niet geweldig zijn als de rechters net zo veel medeleven zouden tonen voor de slachtoffers van dergelijke gruwelijke misdaden? Maar nee, laten we in plaats daarvan onze energie richten op de daders. Immers, dat is wat rechtvaardigheid betekent in deze moderne tijd, toch?
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Dus, bravo, EHRM. Je hebt weer eens bewezen hoe diep je medeleven en inzicht in de menselijke natuur wel niet zijn. Wat een geluk dat we deze bastions van morele superioriteit hebben om ons de weg te wijzen in deze verwarrende en veranderende tijden. Wat zouden we zonder hen doen? Ongetwijfeld, rechtvaardigheid zou dan zegevieren. Wat een ramp zou dat zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten