shutterstock 2258163129

Extreemlinkse hooligans Extinction Rebellion breken door blokkade en gaan A12 op

Politieksep 09 2023, 14:15
Het is weer hetzelfde. De walgelijke actievoerders van Extinction Rebellion zijn door een afzetting gebroken van de politie bij de Utrechtsebaan. Ze willen de hele A12 blokkeren. Want zij vinden dat ze daar recht op hebben. Zij zijn immers links. En dus goed.
De klimaatgekkies mochten het verkeer niet wéér platleggen. De politie had dat van tevoren al duidelijk aangekondigd en maatregelen om dat te voorkomen. Maar daar hadden de XR-mafklappers lak aan. Ze vonden dat ze het recht wél hadden. Want klimaat.
De gemeente Den Haag is daar niet blij mee. "Actievoerders hebben de A12/Utrechtsebaan betreden," aldus de gemeente. "Deze blokkade is niet toegestaan." De politie zou toestemming hebben gekregen om in te grijpen. Indien nodig zelfs op harde wijze. Er staan al Duitse waterkanonnen klaar.
Met andere woorden, de demonstratie is verboden. Verkeer moet door kunnen rijden. "Actievoerders worden door de politie gevorderd om weg te gaan en aan te sluiten bij de aangekondigde (legale) klimaatdemonstratie," aldus de offici¨ele aankondiging.
Bij het AD vinden ze de acties van XR geweldig, getuige dit soort posts op X waarin ze het zo ontzettend leuk vinden dat deze straatterroristen met floaties naar de demo zijn gekomen vanwege de waterkanonnen. 
Daarnaast genieten ze er bij het AD blijkbaar van dat in ieder geval één groene gek in een lantaarnpal klimt:
Het AD gaat zelfs nog verder door heel sympathiek te berichten over een "supportdemo" die daar in de buurt plaatsvindt. Daarbij zijn volgens het AD eigenlijk alleen maar lieve opa's en oma's, en hoogleraren in toga's. Ja, dat is hoe erover bericht wordt:
Oh ja.
Wat hier feitelijk gebeurt is dat een groeiende groep klimaatfascisten denkt dat ze het leven voor de rest van Nederland kunnen en moeten verpesten. Deze mensen dienen een nieuwe religie: de religie van het klimaat. Ze zijn helemaal in de ban van een nauwelijks bestaand probleem (het klimaat verandert altijd, de impact van de mens is minimaal), maar doen net alsof het Heel Erg Gevaarlijk is. En dan gaan ze lekker met elkaar lopen Deugen, zodat ze zichzelf heel erg Belangrijk en vooral ook heel Goed kunnen voelen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met de groene gekken van Extinction Rebellion. Wij zullen ons altijd met hand en tand tegen deze idiotie verzetten. Maar dit betekent dat we jouw steun nodig hebben. Want alle kritiek op het Groene Evangelie wordt kapotgemaakt door het Kartel. Steun ons daar! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de groene gekken te bestrijden!
Het is te ranzig voor woorden, maar dit is hoe het werkt met deze gestoorde gekken. En het ergste van alles is dat dit tuig het voor het zeggen heeft in de ambtenarij én het onderwijs, waar ze kinderen van normale gezinnen totaal indoctrineren met hun idiote gedachtegoed.
Afijn, we gaan zien hoe de politie optreedt. Ik kan me herinneren dat anticoronademonstranten aan gort werden geslagen door Romeo's en andere politieagenten. Gebeurt dat hier ook, of loopt dit met een sisser af omdat het kartel eigenlijk heel blij is met XR?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten