5246461560 ec4cb83693 c

Farah Karimi's krokodillentranen in de Eerste Kamer: Hypocrisie van de hoogste orde!

Politiekjul 10, 15:00
Oud PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema heeft hard uitgehaald naar GroenLinks-PvdA en senator Farah Karimi. Op X huilde Karimi gisteren krokodillentranen omdat ze zogenaamd "monddood" was gemaakt door de voorzitter van de Eerste Kamer op verzoek van PVV en BBB. Karimi beweerde dat ze minister van asiel en migratie Marjolein Faber niet mocht aanspreken op haar vermeende "racistische gedachtegoed".

Ojee, monddood gemaakt. ERG! U bent een heldin van het vrije woord, de mond gesnoerd door een wrede onderdrukker. Hou toch op. Hoe monddood waren de kinderen die door uw medewerkers seksueel werden misbruikt? Door die helperwhitey’s van u die in Haïti van hun morele paard…

Image
Farah Karimi
Farah Karimi
@Farah_Karimi

Ik werd door de voorzitter van de @EersteKamer op verzoek van @PVVpers en @BoerBurgerB monddood gemaakt. Mocht niet @MinisterAenM Marjolijn Faber aanspreken op haar racistische gedachtegoed die zij al jaren in de Senaat heeft verspreidt.

1.4K
Reply
Harm Beertema kon zijn walging niet verbergen. Hij noemde Karimi's klaagzang hypocriet en wees haar fijntjes op de vele misstanden onder haar verantwoordelijkheid. “Hoe monddood waren de kinderen die door uw medewerkers seksueel werden misbruikt? Door die helperwhitey’s van u die in Haïti van hun morele paard donderden? Die kinderen werden niet gehoord, omdat u uw verantwoordelijkheid niet nakwam.”
Beertema benadrukte de selectieve verontwaardiging van Karimi. “Hoe monddood waren de Franse burgers die opgescheept werden met illegale asielzoekers voor wie u een gelogen vluchtverhaal in elkaar knutselde? Wilt u nu stoppen met uw selectieve verontwaardiging? We trappen er niet meer in, mevrouw van de marxistische Mujahedin Khalq.”
Deze ferme uitspraken van Beertema tonen de ware aard van GroenLinks-PvdA en hun hypocrisie. Karimi en haar partijgenoten presenteren zichzelf graag als kampioenen van de mensenrechten, maar falen keer op keer om verantwoordelijkheid te nemen voor de puinhopen die ze achterlaten. De beschuldigingen van racisme aan het adres van minister Faber zijn niets meer dan goedkope politieke spelletjes, bedoeld om af te leiden van de eigen gebreken en mislukkingen.
Het is tijd dat deze marxistische hypocrieten ter verantwoording worden geroepen voor hun daden. Hun selectieve verontwaardiging en dubbele standaarden zijn onacceptabel en gevaarlijk voor de rechtsstaat en onze samenleving. Goed dat Beertema ze een spiegel voorhoudt.
De krokodillentranen van Karimi zijn een perfect voorbeeld van de linkse slachtofferrol waar GroenLinks-PvdA zich maar al te graag in wentelt. Ze roepen om vrijheid van meningsuiting, maar alleen als het hen uitkomt. Zodra iemand hun ideologieën en daden bekritiseert, worden ze meteen "monddood" gemaakt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Het is tijd dat we deze linkse hypocrieten doorzien en ons niet langer laten misleiden door hun valse moraal. Nederland verdient beter dan de leugens en misstanden van GroenLinks-PvdA en hun marxistische bondgenoten. Harm Beertema heeft gelijk: de tijd van selectieve verontwaardiging is voorbij. We trappen er niet meer in!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten