beertema 1

Harm Beertema veegt de VLOER aan met premier Schoof én transkind-fan Agema: 'Woke gaat ook nu in volle vaart door'

Politiekjul 09, 15:00
Voormalig PVV-Kamerlid Harm Beertema vindt het volstrekt belachelijk dat Dilan Yesilgöz én Dick Schoof tijdens het afgelopen Tweede Kamerdebat op wanstaltige wijze reageerden op het standpunt van FVD-leider Thierry Baudet dat 30.000 abortussen per jaar geen "teken van vooruitgang" is. Tel hierbij op, zegt Beertema, dat minister van Volksgezondheid Fleur Agema voor de behandeling van transkinderen is en je weet zeker: "Deze regering [gaat] in volle überliberale vaart door."
Journalist Joost Niemoller levert terecht kritiek op de uitspraak van premier Schoof tijdens het debat over de regeringsverklaring dat hij "kortsluiting" kreeg van het standpunt van Baudet dat abortus geen feestje is, maar iets heel verschrikkelijks. "Liberalen hebben de dictatuur van de 'vooruitgang' uitgeroepen," aldus Niemoller, "en daarmee wordt iedere discussie over de zogenaamde individuele 'verworvenheden' geblokkeerd met veel vertoon van quasi verontwaardiging. Dit is de weg naar de afgrond. De morele apocalyps."
Voormalig PVV-Kamerlid Harm Beertema denkt daar net zo over. Maar hij voegt daar nog het één en ander aan toe.
"Ontluisterend filmje," zegt hij over de video die Niemoller ook in zijn tweet zette, "waar Thierry Baudet me een buitengewoon keurig betoog Dilan Yesilgöz tot theatrale gebaren van ongeduld, frustratie en minachting drijft als hij stelt dat 30.000 abortussen per jaar niet per sé gevierd moeten worden als een teken van vooruitgang van de mensheid en dat het legitiem is als burgers daar een andere mening over hebben."
"Minister-president Schoof krijgt er zelfs kortsluiting van. Daarvan al," gaat hij verder.

Ontluisterend filmpje waar @thierrybaudet @fvdemocratie met een buitengewoon keurig betoog @DilanYesilgoz @VVD tot theatrale gebaren van ongeduld, frustratie en minachting drijft als hij stelt dat 30.000 abortussen per jaar niet per se gevierd moeten worden als een teken van…

Joost Niemoller
Joost Niemoller
@JoostNiemoller

Schoof krijgt, zegt hij 'kortsluiting' in zijn hoofd bij de door @thierrybaudet terecht vast gestelde constatering dat abortus moord is. Liberalen hebben de dictatuur van de 'vooruitgang' uitgeroepen en daarmee wordt iedere discussie over de zogenaamde individuele…

388
Reply
Daarop heeft hij een heel vervelende voorspelling voor de komende weken, maanden en mogelijk jaren - afhankelijk van hoe lang dit kabinet er zit.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
"Het zelfbeschikkingsrecht zal onder deze regering in volle überliberale vaart doorgaan," legt Beertema namelijk uit. "Er MAG zelfs NIETS teruggedraaid worden van de liberalen, ook niet als het gaat om de ‘Dutch Protocol’, het zo vroeg mogelijk starten met invasieve ingrepen om kinderen van geslacht te laten veranderen, althans hen zo hevig te opereren dat het lijkt of ze van geslacht zijn veranderd."
Want, stelt hij, "de nieuwe minister van Volksgezondheid Fleur Agema heeft zich in die zin al duidelijk gecommitteerd, overigens tegen de overgrote meerderheid van haar eigen fractie en haar eigen kiezers in. Het wordt nog wat."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten