Screen Shot 2022 05 21 at 094326

Filmpje! Diederik Smit wil Mark Rutte aanpakken... maar kan dat niet, want alles is een herhaling

Politiekmei 21 2022, 10:03
Op NPO Radio 1 heeft Diederik Smit op meesterlijke wijze Mark Rutte ontmaskert - en zijn jarenlange patroon van leugen en bedrog. Want, zei Smit, hij wilde het in zijn gesproken column graag hebben over het wangedrag van de premier... maar toen hij een invalshoek wilde bedenken besefte hij dat hij die invalshoek al lang behandeld had in eerdere columns.
En zo ging het met invalshoek na invalshoek. Uiteindelijk kwam hij tot de conclusie dat niets werkte omdat hij alles al gezegd had. Dit was natuurlijk dé beste manier om duidelijk te maken dat Rutte steeds weer hetzelfde doet, dat hij elke keer liegt en bedriegt, maar er steeds weer mee wegkomt. 

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Beter dan dit wordt het eigenlijk niet, want dit is precies het probleem met Rutte. Rutte is ongelooflijk leugenachtig, en belangrijker: hij heeft totale lak aan de belangrijkste principes van de democratie. Hij doet wat hij wil en is ervan overtuigd dat hij boven de wet staat.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Het is ziekmakend, en het is bizar dat de media in het algemeen hem hier toch steeds weer mee weg laten komen. Of, nou ja, misschien toch niet; want de media en het partijkartel hebben uiteindelijk natuurlijk dezelfde politieke en sociaal-culturele agenda. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten