screen shot 2023 11 27 at 103236

Filmpje! Linkse demonstrant vindt Wilders de nieuwe Hitler: 'Hitler is ook aan de macht gekomen via democratie'

Politieknov 27 2023, 8:31
Linkse gekken zijn nu zo gestoord, zijn nu zo aan het doordraaien, dat ze publiekelijk roepen dat Geert Wilders een tweede Hitler is. Het blijft dus niet 'slechts' bij beschuldigingen van racisme en discriminatie. Nee. Hij is een tweede Hitler. Een nieuwe Hitler. Het is doodeng, want we weten allemaal wat voor conclusies ándere linkse mafketels daar aan gaan verbinden.
Er zijn de afgelopen dagen allemaal linkse gekkies geweest die elke dag weer de straat op zijn gegaan om te "demonstreren tegen de verkiezingsuitslag." Dat is een beetje gek in een democratie, maar dat boeit deze types in het geheel niet. Als de democratische stem een uitslag produceert waarmee zij het niet eens zijn, dan vinden ze de democratie namelijk gewoon slecht.
Case in point. De Telegraaf ging langs bij één zo'n demonstratie. Een oudere man, die op een leeftijd van wijsheid zou moeten zijn, werd gevraagd waarom hij demonstreert. Ik bedoel maar, de uitslag is duidelijk. Het volk heeft gesproken.
Nou, legde deze man uit, dat van de democratie vindt hij allemaal niet zo belangrijk. "Hitler is ook aan de macht gekomen via democratie," aldus de radicaal-linkse demonstrant. "We leven in een democratie."
Ja, dat klopt. Dat doen we inderdaad. En blijkbaar is dat wat dit heerschap betreft precies het probleem. De oude Stalinisten zijn terug van weggeweest: democratie is gevaarlijk, want democratie produceert uitkomsten die zij van links niet steunen.
"U gaat niet echt Geert Wilders nu vergelijken met Adolf Hitler, toch?" vroeg De Telegraaf-journalist daarop.
"Jawel, waarom niet?" was het antwoord van de linkse engnek. Wilders is nét zo erg als een man die zo'n 6 miljoen joden in concentratiekampen heeft laten vermoorden, die zigeuners heeft laten afslachten, die homoseksuelen heeft vervolgd en afgemaakt, die gelovige christenen naar kampen heeft gestuurd, door een hel heeft laten gaan en ze vervolgens ook nog eens heeft laten doden... Dat is werkelijk wat dit heerschap zegt.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Oproep tot geweld

Omdat we in een democratie leven heeft deze man het recht om deze vergelijking te maken. Ik ben voor vrijwel onbeperkte meningsvrijheid. Maar op dit punt moeten we serieus gaan nadenken wat we hier eigenlijk van vinden. Iemand zo nadrukkelijk met Hitler vergelijken - de persoon Hitler, niet 'slechts' als een nazi in het algemeen, maar echt als die brute dictator - kan ook gezien worden als een verkapte oproep tot geweld. 
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS staan we pal voor onze tradities, voor onze waarden, en voor ons volk. En we strijden voor een land waarin linkse engnekken ontmaskerd worden en hun invloed verliezen. Steun jij dit doel? Help ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons radicaal-links, de globalisten en de Wokies elke dag weer aan te pakken!
Immers, we zijn heus ooit allemaal gevraagd (op school of elders): 'Als jij terug kon in de tijd, en Hitler kon ontmoeten toen hij een tiener was, wat had je dan gedaan? Had je hem dan 'per ongeluk' van een gebouw geduwd of iets dergelijks, of had je hem met rust gelaten?' Heel veel mensen antwoorden dan natuurlijk: 'Ja, ik had hem uit de weg geruimd, ook als me dat een zware straf zou opleveren.' Want je eigen toekomst opofferen in ruil voor de bescherming van miljoenen - tientallen miljoenen, zelfs - onschuldige anderen is een faire prijs.
Daarom is wat dit soort mensen zeggen letterlijk levensgevaarlijk. En ze denken nog dat het normaal is ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten