screen shot 2023 10 10 at 125147

Filmpje! LOL! Rob Jetten 'schept op' bij Humberto: 'Wij praten niet alleen over klimaatactie, wij DOEN het'

Politiekokt 10 2023, 15:00
Bij D66 zijn ze vandaag bezig met de écht belangrijke zaken. Want terwijl het Midden-Oosten in de fik staat en de Derde Wereldoorlog mogelijk uitbreekt kwam Rob Jetten gisteravond langs bij Humberto waar hij blij opschepte dat D66 zich bezighoudt met zaken die er écht toe doen: klimaatactie, het onderwijs vernielen, en belastinggeld afpakken van de ene groep belastingbetalers om het aan een andere groep te geven.
Jettens talking points voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023 zijn gisteravond helemaal duidelijk geworden. Meneertje koekepeertje gebruikte zijn tijd bij Humberto namelijk om D66 neer te zetten als de partij die "het" (wat het dan ook moge zijn) doet. D66 is niet de partij van praten, maar van doen. Van actie.
"Als u op D66 stemt dan weet u dat u op een partij stemt die niet alleen maar de hele dag lult over verandering, maar ook bereid is om zijn nek uit te steken om die verandering voor elkaar te krijgen," aldus Jetten. Vervolgens schakelde hij over op een onderwerp dat er volgens hem echt toe doet: Onderwijs, onderwijs, onderwijs. Want daar heeft D66 in het verleden succes mee gehad, en dus probeert Jetten het hier weer over te maken in de hoop dat leraren, juffen, meesters, én studenten allemaal weer massaal op zijn club gaan stemmen.
Voor de duidelijkheid voegde hij ook maar even toe dat D66 natuurlijk ook alles doet voor een "eerlijke economie" (wat betekent: geld afpakken van hard werkende Nederlanders en dat vervolgens, minus een percentage voor de overheid, weg te geven) én natuurlijk voor "het klimaat." Ook dat zijn immers twee punten waar de beoogde achterban zich druk om maakt.
Het grappige is dat zo'n man als Jetten blijkbaar niet doorheeft dat D66 niet in de peilingen zakt omdat mensen niet doorhebben dat de partij "veel gedaan heeft" de afgelopen jaren... maar omdat mensen de dingen die D66 gedaan heeft vreselijk vinden. D66 is niet impopulair omdat wij allemaal denken dat Kaag en haar minions niets gedaan hebben... Nee, het probleem is dat ze te veel hebben gedaan. Ze hebben ons land gesloopt - en ze zijn er nog trots op ook!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten