Filmpje! Volt-raadslid doet alsof ze PVV-raadslid Hidde Heutink een kogel door zijn hoofd schiet

Filmpje! Volt-raadslid doet alsof ze PVV-raadslid Hidde Heutink een kogel door zijn hoofd schiet

In de gemeenteraad van Enschede is er iets heel opvallends gebeurt. Toen PVV-raadslid Hidde Heutink aangaf dat hij bij wijze van spreken liever meteen doodgeschoten wordt door de Taliban dan langzaam toe te kijken hoe Nederland verdwijnt, maakte een raadslid van Volt duidelijk dat ze hem maar wat graag aan de kogel wil helpen. Ze maakte een pistool met haar hand, richtte op hem, en deed vervolgens 'poef!'

Volt is één van de meest quasi-deugende partijen van Nederland. Oh ja, de partij staat voor LHBTQI+++, voor Woke, voor al die ultralinkse hobby's die zogenaamd bewijzen dat je 'deugt.' In elitaire linkse kringen, tenminste. Met enige regelmaat laten dit soort types hun Deugmasker echter slippen... waarna we hun échte ronduit fascistische en hardcore gewelddadige aard zien.

Zo ook in de gemeenteraad in Enschede. Zoals PVV-raadslid Hidde Heutink duidelijk maakt - en bewijst met een filmpje - deed een Volt-raadslid daar namelijk net alsof ze hem van achteren doodschoot. Ja, echt waar:

Walgelijke praktijken, natuurlijk. Geert Wilders spreekt zijn afschuw dan ook meteen uit.

Ook Forum voor Democratie steunt Heutink en veroordeelt de ranzige actie van Volt. Daarbij maakt de partij ook terecht enkele ironische opmerkingen over de NCTV en het gezeik over zogenaamd 'dreigend extreemrechts' geweld. De kogel komt in ons land steevast óf van links of uit moslimextremistische hoek.

"VOLT-raadslid Linda Wissink wenst PVV'er tijdens debat de kogel toe," schrijft FVD geschokt. "Volt Nederland is een links-extremistische en antidemocratische partij die steeds openlijker geweld tegen andersdenkenden propageert en normaliseert."

"Heel zorgelijk," gaat de partij verder. "Heeft @NCTV_NL dit in beeld?"

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Het antwoord op die vraag is natuurlijk: nee. Want linkse woke-fascisten mogen alles doen. Zij staan volgens de linkse elites namelijk aan 'de goede kant van de geschiedenis.' In die kringen geldt: het doel heiligt de middelen.

Lees meer over:
PVV Volt Enschede Video Schietgeweld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties