Filmpje! Gideon van Meijeren ontmaskert de agenda achter de boerenonteigening: 'Ze willen land voor woningen'

Forum voor Democratie (FVD) Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren heeft bij een boerenforum duidelijk uitgelegd waarom de boeren kapotmaken van de zittende macht. Eigenlijk is het heel simpel: de boeren moeten weg zodat de overheid het land kan opkopen en vervolgen kan gebruiken voor woningen en windturbines.

Het kabinet en hun vrienden in de media houden bij hoog en bij laag vol dat de stikstofcrisis (die totaal verzonnen is) om de natuur en het klimaat gaat. Oh ja, het is heel belangrijk dat die stikstofuitstoot omlaag gaat. Want moedertje natuur heeft dat nodig.

Maar dat klopt voor geen meter, weet FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren. Bij een Boerenforum dat zijn partij organiseerde legde hij uit wat er dan wél aan de hand is; waarom boeren het dan wél moeten ontgelden.

Stikstofschandaal

Om te beginnen, zei Van Meijeren, is het geen "stikstofcrisis" maar een "stikstofschandaal." Stikstof is namelijk niet de reden, maar een excuus; een verhaaltje dat verzonnen is om zoveel mogelijk boeren te kunnen onteigenen.

Er is, ging de FVD'er verder, duidelijk een internationaal plan gaande. We kunnen doen alsof dat niet zo is omdat we niet "in de hoek van samenzweringsdenkers" gezet willen worden, maar daar doet Van Meijeren niet aan mee. Hij noemt het beestje bij de naam. Als hem dat harde kritiek oplevert vanuit het partijkartel en niet-nadenkers, het zij zo.

Toen Van Meijeren en de rest van FVD zich verdiepten werden er al heel snel "een aantal grote leugens" duidelijk. "Grote leugens waar dit hele stikstofbeleid op gebaseerd is."

"De eerste leugen daar ben ik achtergekomen toen ik de uitspraak van de Raad van State bestudeerde," aldus Van Meijeren. Want er wordt gezegd dat de rechter besloten heeft dat de stikstofuitstoot omlaag moet. Dat klopt niet. "Maar in die hele uitspraak staat nérgens, totaal niet, dat Nederland op dit moment te veel stikstof uitstoot en er staat [ook] nergens dat Nederland de stikstofuitstoot moet terugdringen. Dat heeft de rechter niet gezegd. Nérgens in die uitspraak."

Het enige probleem was dat "de wijze waarop vergunningen verleend werden" niet deugde. Bij de verlening ervan "werd ook al rekening gehouden met mógelijke toekomstige maatregelen die de stikstofuitstoot zouden beperken, waardoor dat gecompenseerd zou worden."

De rechter vond dat dat niet mocht omdat die beperkingen niet vaststonden. Maar nu komt het. "En hier is ook al heel erg voor gewaarschuwd toen het vergunningensysteem werd geïntroduceerd," legde Van Meijeren daarop uit, "door tal van personen die zeiden, 'hé, dit voldoet niet aan die Europese habitatrichtlijn, dus dit gaat dadelijk nat bij de rechter'."

"En toch heeft de overheid niets gedaan," ging Van Meijeren verder, "waardoor het vermoeden ontstaat dat de overheid deze uitspraak zelf heeft uitgelokt." Want nadien misbruikt de overheid de uitspraak "aan de lopende band" om de meest vergaande, dictatoriale beleidsmaatregelen af te dwingen.

Daarbij wordt gesteld dat stikstof slecht is voor de natuur, wat natuurlijk onzinnig is. Bomen en planten hebben stikstof nodig. Ja, de heidevelden gaan weg, maar daar komt iets anders voor terug: loofbossen, wat ook de inheemse natuur is van Nederland. Als je de natuur haar gang laat gaan is dat wat terugkomt in ons land; de loofbossen die dit gebied duizenden jaren domineerden.

Het echte doel: land

Dus wat is het echte doel dan? Waarom moeten de boeren kapot? Waarom worden de boeren Nederland uitgejaagd? Nou, er zit feitelijk een heel groot plan achter, aldus Van Meijeren; een internationaal plan. Het gaat daarbij onder meer om Agenda 2030 van de VN. Die agenda vormt samen met Agenda 2021 een plan om onze manier van leven grondig te veranderen. Het World Economic Forum en Brussel doen daar ook dapper aan mee, aldus Van Meijeren. Er worden gewoon juridisch bindende overeenkomsten gesloten over dit soort zaken, waarover het parlement niets te zeggen heeft.

"Er is een internationale agenda tot 2030. Dat is ook een jaartal dat je overal terug ziet komen. De Sustained Development Goals zijn gekoppeld aan 2030," ging Van Meijeren verder, en ja, dat geldt ook voor dat Great Reset-gedoe van het WEF.

In dit geval geldt: ze willen allemaal woningen en windturbines bouwen. Want woningbouw en alternatieve energie worden niet meegerekend in de bepaling van stikstofrestricties. Die twee zaken zijn daar van uitgezonderd. "Alles is uitgezonderd - behalve alles wat de boeren willen doen," aldus Van Meijeren terecht.

De reden is dat ze de grond van de boeren willen inlijven om woningen en windturbines te bouwen. "Zonder die grond kunnen ze die miljoen woningen niet bouwen, kunnen ze die duizenden windturbines die ze willen bouwen niet bouwen. Er is al jaren in Nederland een strijd om de ruimte gaande, en het gevolg van dit beleid is natuurlijk geheel toevallig dat boeren onteigend worden."

"Het is bijna schaamteloos," aldus Van Meijeren. Want ja, toen de boeren gedemonstreerd hadden in Stroe, waar lokale boeren zich niet willen laten wegjagen, reageerde het kabinet even later door toe geven dat er daar 25.000 woningen neergezet gaan worden. "StroeCity." I kid you not.

Klopt dat? Jazeker. Zelfs minister Christianne van der Wal gaf dat openlijk toe in een moment van eerlijkheid (daar heeft ze er niet veel van).

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Het is maar goed dat Van Meijeren de ruimte krijgt dit te vertellen bij een forum van FVD... want in de Tweede Kamer wordt hem steeds weer de mond gesnoerd door de ongelooflijk partijdige voorzitter Vera Bergkamp. Die D66-marionet laat hem nooit uitspreken en doet er alles aan om te voorkomen dat hij in het parlement dit soort dingen kan benoemen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties