Flashback! Thierry Baudet noemde minister Schouten in 2020 de 'sluipmoordenaar' van de agrarische sector: heel Den Haag woest!

Flashback! Thierry Baudet noemde minister Schouten in 2020 de 'sluipmoordenaar' van de agrarische sector: heel Den Haag woest!

Iedereen beseft nu dat de staat feitelijk een moord pleegt op de agrarische sector. Boeren gaan met kracht onteigend worden, of ze dat nou willen of niet. Hun land, hun dieren, zelfs hun woning wordt hen straks afgepakt. En dat allemaal om een niet-bestaand stikstofprobleem te bestrijden.

In 2020 was er een politicus die dit allemaal al zag aankomen. Zijn naam? Thierry Baudet. Want, jawel, de FVD-leider zei twee jaar geleden al dat het stikstofverhaal zou leiden tot de onteigening van boeren... dat is dan ook waarom hij de toenmalige verantwoordelijke minister Carola Schouten beschuldigde van het plegen van een "sluipmoord" op de sector.

De reactie van de ganse Tweede Kamer was er toen eentje van woede. Hoe durft hij die woorden te gebruiken! Toenmalig Kamervoorzitter Khadija Arib viel hem lastig. Hij moest zijn woorden terugnemen, en snel een beetje! Ze wilde 'veel toelaten' (LOL), maar dit kon écht niet!

Kijk maar:

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Nu weten we dus waarom de Kamer toen zo getergd en zelfs ronduit emotioneel reageerde. Al die leden van het partijkartel wisten dat ze inderdaad betrokken waren bij een "sluipmoord" op de agrarische sector - of eigenlijk, op de hele boerenstand in ons land. Ze werden zo emotioneel omdat ze doodsbang waren dat boeren dit zelf nu ook volledig zouden inzien, en in actie zouden komen - dit terwijl er het jaar erop verkiezingen waren.

Dit is iets om goed voor ogen te houden... en jezelf aan te herinneren als ze weer eens helemaal losgaan omdat Baudet, Van Meijeren, Jansen, Van Houwelingen of Kerseboom iets zeggen over de plannen van het kabinet inzake corona. Want daarbij reageren ze steevast op precies dezelfde wijze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer