shutterstock 2175313451

-Michel Mulder- Een internationaliseringsbriefje aan de NOS

Opiniejul 26 2022, 11:32
Beste handpuppets van het linkse collectief,
Vaak denk ik dat er met het observatievermogen van de NOS iets serieus mis is, totdat er ineens een waar pareltje van 'waarheidsvinding' naar boven komt drijven.
De boyscouts - en uiteraard meiskes en genderlozen - van de Narcistische Onzin Stichting constateren............ jawel, let u op: dat er sprake is van een internationalisering van het rechtse - volgens NOS uiteraard extreem en populistisch - geluid, en dat men verbinding vindt in elkaars complotorgasmes.
Je hoeft geen phd of masters degree te hebben om te kunnen constateren dat er wereldwijd steeds meer - zinnig denkende - mensen afstand wensen te nemen van de giftige links-communistische agenda. Een agenda met handpuppet-strings die allemaal op de een of andere 'onverklaarbare' wijze terechtkomen in de handen van een enge Duitser. Zelfs de 3 jaar oude redacteur van de zandbak-chronicles zal dat tijdens het verwisselen van zijn luier uiteen kunnen zetten.
Ja, er is sprake van een wereldwijde herkenning en omarming van het rechtse stemgeluid. Maar is dat een overduidelijk teken van een extreemrechts feestje, of slechts een wereldwijde uiting van het ongenoegen over het huidige systeem, waarbij de 1% steeds rijker wordt ten koste van de overige 99%?
Ik wil het nu echter niet hebben over de terechte constatering dat het rechtse geluid aan kracht wint. Nee, ik wil het graag hebben over het - moedwillige - onvermogen van de NOS om eens één keer in haar bestaan het gehele verhaal te vertellen.
Wederom wordt de rechtse medemens in het demoniseringshoekje geplaats door de vermelding dat men zich 'organiseert' - het liefst hadden jullie uiteraard gezegd dat de nazi-parades in front of Adolf weer herleven - terwijl er met géén woord gerept wordt over de innige linkse verstrengeling, die zich zichtbaar openbaart van Canada tot aan Nieuw-Zeeland?
Nergens een woord dat globalistische handpuppets als Trudeau, Macron, Rutte, Johnson en Ardern hetzelfde geloof prediken, in exact dezelfde bewoordingen, zodat de indruk kan ontstaan - lees: met zekerheid ontstaat - dat Klaus Schwab een betere buikspreker is dan Jeff Dunham ooit zal zijn.
Nee internationale organisatie is volgens de NOS uiteraard alleen bedreigend als het uit de rechtse hoek van de mensheid komt. Want linkse organisatie wordt door de hoernalisten van de NOS slechts beschouwd als een exclusief tuinfeestje, waarbij het kweekvlees geduldig ligt te sudderen op de BBQ's van het woke-gedachtegoed.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten