Sophie Hermans VVD 9O1A6700

-Michel Mulder- 'Radicalisme'

Opiniejul 01 2022, 17:06
Waar de vele kansparels en BLM-junkies als rode loper de woorden racisme en discriminatie uitrollen, daar heeft de linkse politiek het toverwoord radicalisering ontdekt.Steeds vaker worden bewezen waarheden weggezet als nepnieuws, en de stem van de bezorgde burger als radicalisering, om een destructieve agenda van klimaatwaanzin, woke-gedachtegoed en openlijke Nederland-haat aan een linkse 'legitimiteit' te helpen.
Dit gaslighting scenario, want dat is het, wordt over ons uitgerolt door bewezen volksmenners als Klaver, Jetten, Kuiken, Ollongren, Paternotte, Hermans, Kaag, de Jonge, Sjoerdsma en Rutten, maar is slechts een maskering voor een nog nimmer vertoonde criminalisering van de Nederlandse overheid.
Er is in mijn Nederland geen sprake van extreemrechtse radicalisering, er is sprake van een bewustwoording bij een groot deel van het Nederlandse volk, een bewustwoording die ze laat inzien dat wij niet langer geregeerd worden door integere volksvertegenwoordigers, maar door leugenachtige criminelen die bezig zijn dit land naar de afgrond te brengen, een afgrond waar ze ons met een welhaast satanisch genoegen het laatste schopje voor geven.
12 jaar Rutte heeft veel, zo niet alles kapot gemaakt in dit land, en het is een simpel gegeven: hoe meer je kapotmaakt, des te groter wordt de groep aan kapotgemaakte tegenstanders, waarmee je jezelf geconfronteerd ziet.
Dit is geen hogere wiskunde, of het gevolg van extreemrechtse radicalisering, dit is het gevolg van je eigen onmenselijke, en onwettige gedrag, dat als de zo welbekende boemerang terugklapt in your face.
Het zijn nu de boeren die als de afleidingszondebok mogen dienen, na o.a de coronademonstranten, maar de werkelijke rode draad in het geheel is het destructieve karakter van de opeenvolgende kabinetten Rutte.
Of het nu de Groningers zijn, de senioren, de coronademonstranten, de toeslagenouders, de bijstandsgerechtigden of de boeren, alles en iedereen wordt vermorzeld door het allesvernietigende monser Rutte, en daarbij is de modus operandi - hoe hilarisch - dat dit alles gebeurt met de dialoog, een wettelijke onderbouwing en de belofte dat er recht gedaan zal worden aan het leed van de slachtoffers.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Wat voor toekomstperspectief hebben boeren nog die alles kwijtraken, en daarbij zien dat de door deze roverheid gedane beloftes, inzake o.a Groningen en de toeslagenaffaire na jaren nog niet zijn nagekomen, en zij dus waarschijnlijk ook naar het nog toe te zeggen geld kunnen fluiten?Radicalisering is inderdaad een probleem in dit land, maar het is dan wel de radicalisering van overheid, MSM en het politiekorps die de veiligheid in dit land in gevaar brengt, maar dit benoemen levert je uiteraard het predikaat - u raadt het al - extreemrechtse terrorist op.
Een land waar er nog maar één taal gesproken mag worden, die van een steeds misdadiger overheid, is geen land dat tekenen vertoont van extreemrechtse radicalisering, maar een land dat kenmerken vertoont van een Stalinistische dictatuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten