20220125 tweede kamer geert wilders pvv

Geert Wilders WOEST op NCTV: 'Wij beschuldigd van 'radicaliseren kiezers?' Vuilspuiterij!"

Politiekmei 03 2022, 10:15
Vandaag werd bekend dat de NCTV in het diepste geheim rapporten opstelde waarin politieke partijen beschuldigd werden van "radicalisering" van kiezers. Met name de PVV en DENK moeten het ontgelden, maar ook FVD en BIJ1 worden genoemd. PVV-leider Geert Wilders is logischerwijze woest. "Vuilspuiterij!" noemt hij de tendentieuze rapporten van de inlichtingendienst.
Dat de NCTV een broertje dood heeft aan partijen die het spelletje niet meespelen met het partijkartel wisten we al langer. Gideon van Meijeren (FVD) zei daar gisteren nog wat van. Maar de inlichtingendienst maakt het nu wel héél bont. Het is namelijk bekend geworden dat de NCTV in het geheim rapporten schreef waarin politieke partijen beschuldigd werden van extremisme en radicalisering.

Geert Wilders: de AIVD besmeurt de PVV

De PVV zou kiezers extreemrechts maken en vreemdelingenhaat / islamofobie promoten. DENK wordt ervan beschuldigd te "fungeren als politiek podium voor het politieke salafisme in de Tweede Kamer."
PVV-leider Geert Wilders heeft hier ronduit woest op gereageerd. Niet zo gek natuurlijk, want dit zijn stalinistische praktijken van de NCTV. "Wat een smerige vuilspuiterij van de NCTV," schrijft Wilders op Twitter. "De PVV is in het geniep in de extreemrechtse hoek geduwd en daarmee zijn alle PVV-ers ten onrechte gebrandmerkt als fout. Dat is zeer kwalijk en totaal onacceptabel! En de voor onze beveiliging verantwoorde NCTV blijkt ons dus te haten."

Wat een smerige vuilspuiterij van de NCTV. De PVV is in het geniep in de extreemrechtse hoek geduwd en daarmee zijn alle PVV-ers ten onrechte gebrandmerkt als fout. Dat is zeer kwalijk en totaal onacceptabel! En de voor onze beveiliging verantwoorde NCTV blijkt ons dus te haten.

NRC
NRC
@nrc

NCTV rapporteerde de afgelopen jaren heimelijk over „polariserende” partijen. De terrorismecoördinator noemt Denk een spreekbuis voor moslimfundamentalisme. De PVV zou bijdragen aan „radicalisering”. nrc.nl/nieuws/2022/05…

1.9K
Reply
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
De betrokken partijen - met de PVV voorop - zullen hier natuurlijk volkomen terecht Kamervragen over stellen. Want dit soort dingen - beschuldigingen aan het adres van oppositiepartijen door de inlichtingendiensten van een land - zie je weliswaar in dictaturen... maar in een vrij land waarin de rechtsstaat functioneert horen dat soort praktijken niet thuis.
En ja, dat zegt natuurlijk alles over wat voor land Nederland razendsnel aan het worden is, zal Wilders zeggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten