shutterstock 2146138037

Elon Musk gaat nu écht los op Twitter: 'Linkse media schrijven mijn zelfmoordbrief al'

Buitenlandmei 03 2022, 10:30
De man die op succesvolle wijze een bod van rond de 45 miljard dollar heeft uitgebracht op Twitter is nu helemaal los aan het gaan op het sociale netwerk. Jawel: Elon Musk schudt werkelijk hard aan de boom. Van linkse talking points over dat iedereen die rechts is zogenaamd een "neo-nazi" is tot Jeffrey Epstein - en alles daar tussen in komt aan bod.
Toen de Raad van Bestuur van Twitter liet weten dat het toch tot een akkoord was gekomen met Elon Musk ging de linkse elite helemaal los. In Amerika hebben ze zelfs een soort van Ministerie van de Waarheid opgericht op 1984-achtige wijze. Een bureaucratisch monster dat mensen gaat vertellen wat wel en wat niet waar is. Ondertussen hebben de linkse media de aanval vol geopend op Musk. Hij wordt ervan beschuldigd een neo-nazi-steunpilaar te zijn, en ga zo maar door. Kijk maar:
Waarom? Nou, omdat hij vindt dat de vrijheid van meningsuiting de belangrijkste waarde is... en niet 'het recht je niet beledigd te voelen.'

Musk vecht terug

Nou, het heeft er alle schijn van dat Musk niet onder de indruk is van dit soort aanvallen. Hij vecht namelijk terug. En hard ook.
In antwoord op de laster van MSNBC reageert hij met: "NBC zegt dus eigenlijk dat Republikeinen nazi's zijn." Vervolgens gaat hij vol op het gas.

Hunter Biden

Want hij heeft wel het één en ander te zeggen over die Amerikaanse zender. NBC is namelijk hetzelfde kanaal dat "het verhaal over Hunter Bidens laptop probeerde te begraven, dat het verhaal over [Hollywood-verkrachter] Harvey Weinstein vroeg had maar het verborg, en dat [presentator] Matt Lauer een verkrachtingskantoor bouwde." Lauer was jarenlang één van de meest succesvolle presentatoren van Amerika, maar kwam ten val toen bleek dat hij vrouwen achter gesloten deuren tot seks dwong.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell

En oh, Musk was nog niet klaar. Want toen een reageerder duidelijk maakte dat hij het vreemd vindt dat MSNBC en andere zenders geen aandacht besteden aan het feit dat Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein allemaal klanten hadden die nog altijd niet bekend zijn, reageerde Musk ijzersterk.
"Waar is hun klantenlijst," aldus Musk. "Zou niet minstens één van die klanten ten onder moeten gaan?"
En enige tijd daarna maakte hij een grap over de dood van Jeffrey Epstein. Die pleegde officieel zelfmoord, maar er zijn veel Amerikanen die daar aan twijfelen, niet in de laatste plaats omdat op de avond van de 'zelfmoord' de beveiligingscamera's opeens niet meer werkten. 
"Hey, waarom zijn ze mijn zelfmoordverhaal al aan het schrijven?" vroeg Musk dan ook.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Deze man begint zich steeds meer te gedragen als een held.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten