FVD pakt D66-Deuger Hanneke van der Werf aan: ze stond met haar mond vol tanden!

FVD pakt D66-Deuger Hanneke van der Werf aan: ze stond met haar mond vol tanden!

Hanneke van der Werf (D66) zet zichzelf voor paal. Screenshot Tweede Kamer-video.

Tijdens het onderhand veel besproken debat in de Tweede Kamer gisteren, waarbij FVD'er Gideon van Meijeren het opnam tegen het hele partijkartel, was er ook een mooie confrontatie met D66'er Hanneke van der Werf. Deze Deuger liet namelijk weten het verschrikkelijk te vinden dat Van Meijeren zich niet distantieert van de "desinformatie" die FVD zou verspreiden op sociale media. Alleen was er één klein probleem. Toen hij haar vroeg welke desinformatie ze bedoelde had ze geen antwoord paraat.

Deze korte video zegt echt alles over de epische confrontatie gisteren tussen Gideon van Meijeren van FVD en het héle partijkartel. Je ziet hoe Hanneke van der Werf van D66 op hoge poten eist dat de FVD'er afstand neemt van zijn partij. Want die zou desinformatie verspreiden. Alleen weet ze vervolgens geen enkel voorbeeld te geven van desinformatie als hij daar om vraagt!

Natuurlijk is het volkomen terecht dat ze vervolgens keihard wordt uitgelachen door FVD.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties