screen shot 2022 10 22 at 10

FVD senator Johan Dessing eist openheid: Welke ct-waarden zijn gebruikt tijdens de lockdowns?

Politieksep 25 2023, 18:00
Het Forum voor Democratie (FVD) heeft zich in de Eerste Kamer vastgebeten in een nieuwe missie: de onthulling van de ct-waarden die werden gebruikt in PCR-tests tijdens de lockdownperiodes. Voor degenen die het niet weten, de ct-waarde, oftewel cycle threshold-waarde, is van groot belang om de uitslag van een PCR-test te bepalen. Afhankelijk van deze waarde wordt besloten of iemand positief of negatief is voor het coronavirus.
De consequenties hiervan zijn enorm. De gehele strategie van de regering, inclusief maatregelen zoals lockdowns, was voornamelijk gebaseerd op het aantal 'besmettingen' dat werd gerapporteerd via deze PCR-tests. Als de gebruikte ct-waarde te hoog was ingesteld, dan zouden veel mensen vals-positief getest kunnen zijn, wat leidt tot een overestimatie van het daadwerkelijke aantal besmettingen.
Dit is geen triviaal technisch detail, zoals sommigen misschien willen suggereren. Ernest Kuipers, minister van VWS, beweerde dat de ct-waarde irrelevant is. Maar prominente wetenschappers, zoals professor Bonten en professor Scheffers, hebben duidelijk gemaakt dat dit zeer zeker niet het geval is. Kuipers' poging om zich achter private organisaties te verschuilen, wordt door het FVD als een schijnvertoning gezien, aangezien het ministerie waarvoor hij werkt wel degelijk over deze gegevens beschikt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites
Het FVD, met senator Johan Dessing in de voorhoede, zal deze kwestie niet laten rusten. Waarheidsvinding is het doel. Terwijl sommige politieke partijen wellicht tevreden zijn met halfslachtige antwoorden en vage verklaringen, streeft FVD naar volledige transparantie en duidelijkheid. Nederlanders verdienen de waarheid over een beleid dat zoveel impact heeft gehad op hun dagelijkse leven en vrijheden. Het is tijd om licht te werpen op de schimmige achterkamertjes van de gezondheidsbureaucratie... en om er daarna iets aan te doen. Go Johan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten