shutterstock 1285364326

Geert Wilders heeft gelijk Nederland transformeert naar immigratieland

Politiekmei 23 2022, 11:53
De Nederlandse bevolking is sinds 2017 gegroeid. Als je de cijfers van het CBS bekijkt zie je dat het aantal mensen met Nederlandse achtergrond afneemt en het aantal met een migratie achtergrond juist toeneemt. Geert Wilders heeft dit in 2017 voorspeld en krijgt dus gelijk.
Geert Wilders zei in 2017 dat onze bevolking wordt vervangen door mensen met normen die de onze niet zijn. Met mensen bedoeld Wilders natuurlijk islamisten die de radicale islam aanhangen. Zij haten onze manier van leven. Het liefst willen islamisten van Nederland een kalifaat maken waar we leven volgens de sharia. Van kolonisatie van Nederland is geen sprake maar we moeten zeker op ons hoede zijn. Het volgende doom scenario is goed denkbaar een islamist die zich als een wolf in schaapskleding (door taqiyya toe te passen) gedraagt bij een kartelpartij en daardoor premier kan worden van Nederland. We hebben bij de VVD gezien dat een veroordeelde terrorist gewoon kan functioneren binnen de partij. Laten we daarom waakzaam zijn!
Omvolking
Jan Dijkgraaf heeft afgelopen weekend een goed briefje geschreven over het begrip omvolking. Omvolking is een politiek beladen term. De Nazi's gebruikte het woord 'Umvolkung'. ‘Umvolkung’ was een vooropgezet plan van de nazi’s om gebieden te veroveren en de plaatselijke bevolking te vervangen door Duitsers. De vraag is dus als je dit gegeven vertaalt naar de Nederlandse situatie of er sprake is van een vooropgezet plan door onze elite om onze etnische bevolking te vervangen. Mensen die geloven in complotten zullen dit met ja beantwoorden en wijzen naar het Kalergi-plan. Mensen die uitgaan van harde feiten zoals Jan Dijkgraaf zullen deze vraag met nee beantwoorden. 
Toeval in de politiek bestaat niet. Alle besluiten worden afgewogen genomen zeker als waarschuwingen van politici in de wind worden geslagen. Dan wordt er toch willens en wetens beleid gemaakt om Nederland van een verzorgingsstaat naar een immigratieland te transformeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten